Szereplök

Jade Wyne, egy örült lány. A szakmája is örült akárcsak ő. Bérgyilkos. Méghozzá a legjobb női bérgyilkos. A szüleit megölték mikor tizenöt éves volt és ezzel vette kezdetét nála a sötét világ meghódítása. Fekete szeme olykor előjön ami bizony azt jelenti neki nincs más lehetősége az életre csak az alvilág. Olykor áldásnak fogja fel olykor pedig átoknak. 


~~~

Zayn Malik, fekete hajjal és igéző barna szemeivel. Mit lehet tenni mikor valami/valaki elveszi az eszed? Ő sem igazán tudja. Sodródik az árral és egyetlen egy dolgot akar. Boldog lenni. És ezért meg tesz mindent. Amit a szíve akar azt akarja ő is. Még ha ezért vérrel kell feltöltenie egy medencét akkor is.

~~~

Ben Isgar, mindennek az okozója maga az ősrobbanás. Húgaként szereti Jade-t. Felelősséget vállal minden fiatalért a környezetében. Egy húga van akit nevelő szülők neveltek fel. Jade életében ő testesíti meg az egyik apa figurát és egyben a védelmező bátyát is. Túlzott aggodalma sokszor szít vitát.

~~~

Luke Porgen, a világ első számú bérgyilkosa volt évekig. A Three miatt sodorta a sors Jade-k felé. Legjobb barátokká váltak Ben-nel. Ő a második apa figura a lány életében aki szintén úgy hiszi hogy neki kell megvédeni a lányt hiába van neki egy vér szerinti lánya is. Ő az első fekete szemű akiről az alvilág tudott pont ezért őt tartják a legfélelmetesebbnek. Ő a csapatban a higgadt és megfontolt személyiség, ha kiabál akkor mindenki tudja hogy itt az ideje csendben maradni.

~~~

Dave a csapat Hackere aki nem tud komoly lenni ha csak már nem arról van szó hogy éppen kibeleznek valakit. Élete a tánc és az alvilág, éppen ezért jön ki remekül Jade-el. Apját megölte egy maffia vezér viszont ezt remekül megtorolta Jade. Hackerek között nagy a neve de a lehetetlen ő sem tudja megcsinálni.

~~~

Zoe a csapat második nő tagja. Fiatal kora ellenére tökéletes mesterlövész. Házas, méghozzá nem is akárkivel. Stannel. A lány még Jadenel is örültebb. Viccet csinál mindenből amiből csak tud és igyekszik feldobni a hangulatot minden élethelyzetben.

~~~

Stan. Zoe férje. A kapcsolatukban ő az aki próbálja fékezni az örült lányt. Közelharcban tökéletesítette magát. Nem olyan szociális személyiség mint felesége de tökéletesen megvannak egymással.

~~~

Dervish Grady a csapat legfiatalabb tagja. Jade keverte bele egy eléggé átvitt értelemben. Ezzel elindította a lavinát. A tizenhat éves srác nem akart csatlakozni egészen addig amíg be nem következett vele is egy fájó esemény. Bosszút fogadott akárcsak anno Jade és így vállalt mindent ami ezzel az élettel jár. Utálja ha Zayn bunkó Jade-el és ennek hangot is ad. Köztük is kialakult az a bizonyos láthatatlan testvéri kapocs. A fiú a nővérének tekinti Jade-t míg a lány pedig öccseként védi a fiatal fiút.

2 megjegyzés: