2014. október 4., szombat

10. Rész


Jade Wyne szemszög:

Hülye vagyok?! Miért hülyézett le? Ezen rágódom mióta bejöttem a szobámba. Kikérem magamnak azt hogy hülye vagyok! Lassan annyira felhúzom magam hogy széttörök valami! Bulit se akarok! Minek?! Nem iszok és nem szokásom bulizni! Ez csak egy szülinap! Dühösen rontok le a nappaliba ahol mindenki sürög forog kivéve Lou. Megállok előtte és szúrósan ránézek.
-Mi van?- kérdezi Louis.
-Kurvára unatkozom!- ordítom el magam és kezdek toporzékolni mint egy érett hat éves. Erre már a többiek is kijönnek és furcsállva nézik hisztimet.
-Megjött?- kérdezi perverzül mosolyogva Harry.
-Betöröm az orrodat ha még egy megjegyzést teszel Harold! Szétunom magamat! Ti meg csak a kurva bulival foglalkoztok!- ordítok továbbra is.
-Dave foglald le te!- mondja ijedten Harry.
-Nézz már rá! Nem akarok meghalni! Foglalja le Niall- vágja rá rémülten.
-Szerintem Zayn! Az ő ötlete volt ez az egész!- mutogat az említettre ijedten az ír.
-De én csak jót akarok neki!- fakad ki.
-Én is itt vagyok ám!- dobbantok lábammal mire Lou leint és vitatkoznak tovább hogy ki szórakoztasson. Elképedve nézem hogy passzolnak le valami indokot kitalálva.
-Verekedni akarok- jelentem ki normálisa hangom mire mindenki rám kapja a tekintetét.
-Én még élni akarok!- teszi maga elé védekezően kezeit Harry.
-Liam úgy tudom te boxolsz- mondom mire öten megkönnyebbülten felsóhajtanak Liam pedig egy nagyot nyel majd bólint.
-Menjünk boxolni- mondja és egy nagy sóhaj kíséretében maga után kezd húzni. Amint beérünk az edző terembe megpillantom közepén a nagy ringet. Liam a gumi köteleket szétfeszítve lép be és megtartja nekem majd vár amíg én is bebújok. Oda dob nekem két kesztyűt amit furcsállva kezdek nézni.
-Mit kezdjek vele?- nézek értetlenül a kesztyűkre majd rá. Abban a pillanatban érkezik pólója a földre. Kidolgozott testét elnézve elismerően füttyentek egyet magamban.
-Vedd fel. Azt szokás- mondja értetlenül mire ő felveszi saját kesztyűjét.
-Szerintem felesleges- mondom és megrázom a fejem- Soha nem veszem fel. Így a való életben nem ütnék normálisan- adom meg az indokomat.
-Ha nem veszed fel akkor nem vagyok hajlandó veled boxolni- mosolyog rám amolyan "ezt megnyertem" féle mosolyával.
-Ezért nem fogok finomkodni- jelentem ki mire furán néz rám. Megrántja a vállát majd védekező pózba áll. Duzzogva húzom fel mind két kesztyűt. Párat szökkenek hogy megnézzem milyen a talaj. Kicsit ruganyos de nem zavaró. Sőt jól esik. Mire észbe kapok már Liam bal keze száll arcom felé, hárítok viszont jobb keze célt ér a hasamban. Gúnyosan elmosolyodik mire felé szökkenek és jobb kezemet arca felé lendítem. Mielőtt kivédhetné vissza húzom és bal kezemmel arcára sújtok. Elismerően bólint majd felém szökken.
Három órája kínozzuk már egymást mire leülünk a ring közepére és egymás hátának dőlve lihegünk. Mindkettőnkről folyik a víz és elfáradtunk de ez mégis az a bizonyos jól eső fáradtság. Már kellett hogy kieresszem a gőzt.
-Ilyen ellenfelem még nem volt- lihegi Liam.
-Nekem se- nevetek fel keserűen.
-Remélem máskor is edzel velem.
-Már épp kérni akartam- nevetek fel ismét.
-Lemaradtunk a lényegről- lép be siránkozva Lou- Húú jól megizzasztottátok egymást. Kemény partner?
-Rohadtul- jelenti ki Liam mire mosolyra húzódik a szám.
-De hát csak egy lány- hördül fel Harry.
-Aki most hirtelen úgy 14 féle képpen tudna megölni- nézek jelentőség teljesen a szemébe mire leesik neki. Néha elfelejtik mi is vagyok és egy sima lányként tekintenek rám aminek nagyon is örülök. Bár néha idegesít hogy ezért le is becsülnek.
-Ha azt hiszed puhány küzdj meg vele- röhög Zayn.
-Küzdj meg vele te! Én még élni akarok!- hördül fel Harry. Tekintetem Zaynéba fúrom és kihívó próbálok lenni. Talán pár másodpercig elmereng majd megszólal mindenki legnagyobb meglepetésére.
-Liam, add át a helyed!- száját fél mosolyra húzza majd bemászik a ringbe. Laza mozdulattal dobja le ő is a pólóját. Neki is kidolgozott felső teste van de erről nem tudom eltépni tekintetem. A földről bámulom tekojait, mellkasát, kockáit, "V" vonalát. Nagyot nyelek mire mosolyogva húzza fel a piros kesztyűt.
-Zayn! Elnézve a tekintetét már most nyertél- röhög fel Dave ami vissza ránt a valóságba. Gyorsan pattanok fel és állok meg előtte. Aranyos mozdulatot tesz felém
amitől elmosolyodom. Mellkasára teszem a kesztyűs kezeimet és meglököm nevetve mire magához húz és megölel.
-Add ki az érzelmeid irántam- suttogja és beleharap a fülembe. Ellököm magamtól mire rám kacsint. Védekező állásba helyezkedem mire az előttem lévő félisten is követi a példámat. Nem várom hogy cselekedjen inkább rögtön neki esek. Ütés sorozattal ajándékozom meg kifejezetten tetszetős hasát.
-Hát nem gyenge- nyökögi mire kicsit megenyhültebben nézek rá. Ismét felé ütök és eltalálom. Tudom miért ment bele ebbe az egészbe. Hogy így vezessem le a dühöm iránta. Ha már így felajánlja hogy szétverhetem akkor élek a lehetőséggel! Egy folytában ütésekkel sorozom és hagyja magát, csak néha védi ki őket. Lassan megunom ezt körülbelül tíz perc múlva és odalépkedek hozzá, furcsán néz rám de nem törődöm vele és a füléhez hajolok.
-Tisztán emlékszem egy újságcikkre: Amilyen a boxban olyan az ágyban. Elkeserítő az eredményed Zaynee- suttogom mire érzem hogy megfeszül. Ellépkedem tőle és látom hogy a többiek furán néznek rám. Zayn tekintete pár árnyalattal ismét sötétebb de ezt a fajta sötétséget már láttam ez más mint amikor mérges ez inkább olyan.. mohó és vágyakozó. Vissza állok mosolyogva a védekező pozitúrámba mire Zayn nekem ront. Vagy fél óráig ütjük egymást kíméletlenül és érzem minden egyes ütésében a haragot a vágyat a féltést és a szeretetet. Nem értem hogy érezhetem a szeretet mikor éppen üt?!
-Ha ezek az ágyban is ilyenek lesznek akkor kell a hang szigetelés- Dave kijelentésére elröhögjük magunkat Zayn-nal mire oda jön és megölel ismét.
-Milyen most az eredmény?- kérdezi halkan és még mindig ölel. Kezeimet és is köré fonom.
-És milyen az enyém?- térek ki válasz adás elől és nyakába fúrom a fejem.
-Pontosan olyan mint ami a agyadban megfogalmazódott az enyémről- mosolyog rám de még mindig halkan beszél. Kijelentésére teljesen elvörösödöm. Amint rám néz elégedett vigyor fut szét az arcán. Ezzel szerintem elmondtam neki mindent. Fejem ismét vissza helyezem nyakába és beleharapok.
-Mi semmit nem hallunk ám!- Ordít fel Dave mire Zayn lepisszegi.
-Zuhanyozz le meg amit szeretnél és gyere le a nappaliba- mondja normális hangon és segít levenni a kesztyűket a kezemről. Amikor kilépnék a ringből vissza ránt.
-Ha szeretnéd segítek zuhanyozni. Tudod olyan szülinapi ajándék féle- morogja a rekedtes hangján a fülembe mire felkacagok.
-Jól van Malik majd máskor élek a lehetőséggel- mondom neki és ott hagyom az elképedt srácokat. De leginkább Zayn néz rám elképedve. Mosolyogva állok be a zuhanyzómba és kezdem el mosni a hajamat. Ráérősen mozgok. A hajamat csak félig szárítom meg ezáltal kicsit vizes és kócos. A szekrényem előtt állva úgy döntök hogy egy falatnyi rövid gatyát és egy "Drama Queen" feliratú póló tökéletes lesz.
A mai napi viselkedésemhez remekül illik. Belepillantva a tükörbe még magamnak is tetszek. Ritka alkalmak egyike. Beletúrok a hajamba így kicsit kócosabban néz ki. Nyugodt léptekkel megyek le a lépcsőn.
-Boldog Szü..- eddig jutnak a fiúk mikor meglátnak. Dave kezéből kiesik a torta és meredten bámul rám. Nem csak ő néz tátott szájjal hanem a többi fiú is. Nagyot sóhajtva takarítom össze a torta maradványait és fájó szívvel dobom ki a kukába. Takarításomat csendben és továbbra is tátott szájjal figyelik.
-Beszélni tudtok?!- csattanok fel mire Zayn megrázza a fejét.- Oké, eddig még nem voltatok értelmi fogyatékosok szóval mi történt?!- förmedek rájuk mire Harry rám kezd mutogatni- Én történtem?!- nézek rájuk értetlenül mire egyszerre bólintanak- Most szívattok?- kérdezek újra mire nemlegesen rázzák meg a fejüket- Akkor mi van velem?!- akadok ki végleg. Már azt tervezem magamban hogy hogyan újságolom el a riportereknek hogy egyik pillanatról a másikra értelmi fogyatékossá váltak. A nap híre! A One Direction fogyatékossá vált! Koreográfusuk elmondása szerint egyik pillanatról a másikra. Vajon mi történhetett a világ kedvenc fiú bandájával? Lányok ezrei őrjöngenek a.... gondolat menetemet az töri meg hogy végre Zayn felszólal.
-A lábad- közli mire ránézek a lábaimra. Pár heg még nem teljesen gyógyult be amiket Ben csinált de semmi mást nem látok rajta. Törzsemet kicsavarva nézem meg hátulról is de ott sem látok semmit.
-A hajad- közli Liam mire gyorsan egy tükörhöz futok de ugyan olyan kicsit vadóc stílusba van mint amikor lejöttem.
-Jó akkor én most felmegyek és átöltözöm- jelentem ki mikor megelégelem hogy nem tudnak velem beszélgetni. Már a szekrény ajtómat nyitnám ki mikor az ajtóm hangosan kivágódik majd lábbal becsukja Zayn és felém siet. Aggódva nézek rá mire a szekrény ajtajához nyom. Két keze fejem mellet tapad a szekrényre, sötét tekintete pedig enyémet pásztázza.
-Ne merj átöltözni- mondja rekedtes hangon mire felnevetek.
-Ennyi?- kérdezem mosolyogva mire tekintetével továbbra is engem perzsel.
-Ha most megcsókollak megütsz?- kérdezi mire elképedek. Gonosz mosolyra húzom a szám. Ellököm magamtól- szóval megütnél- húzza fintorra a száját.
-Azt mondtam?- kérdezem miközben önelégülten mosolygok rá. Most én fogok vele játszani elvégre már nincs Pezz és még a másik lánnyal se jött össze ha jól tudom. Közel lépek hozzá szemei kíváncsian vizslatnak, látom tekintetében az izgalmat ami csak tovább bátorít.
-Nem igazodok ki rajtad- motyogja miközben hol a szememet hol az ajkaimat nézi.
-Utállak- jelentem ki hangom mégis furcsán cseng. Kijelentésemre szemei elnyilallanak. Gyorsan közelítek felé majd alsó ajkába harapok és magam felé meghúzom. Jól esően felmordul és mozdul utánam.
-Baby- szólal meg rekedtes hangon de csak elsétálok mellette egyenesen ki az ajtómon majd le a többiekhez. Alig értem ajkaihoz mégis magamon érzem ízét. Beleremegek újra és újra a gondolatba. Ezzel nem csak vele játszok hanem magammal is de még is élvezem.
-Na jól van szokjatok hozzá hogy nőnemű vagyok és van lábam meg hajam. Akkor most már tudtok beszélni?- kérdezem reménykedve.
-Igyekszünk de eddig még nem láttunk így szóval hogy... Hol van Zayn?- kezd el dadogni Dave majd feltűnik neki hogy valaki hiányzik.
-Hát itt nincs- vonom meg a vállam mire sunyi mosolyt küld felém.
-Nem tudom mit csináltál vele de rángasd le- jelenti kis egyszerűen Lou.
-Honnan veszitek hogy csináltam vele valamit?- hökkenek meg.
-Nem lehet levakarni a mosolyt az arcodról- feleli Niall. Mérgesen trappolok vissza a szobámba ám ott nem találok senkit. Tovább megyek egy ajtót és Zayn-hoz lépek be. Nem kopogok csak benyitok. Körül nézek de nem találom.
-Zayn?- kérdezem kicsit hangosabban de nem jön válasz.- Malik?! Ezzel ne szórakozz kérlek- remeg meg a hangom és már a legrosszabb eshetőségek kavarognak bennem szinte már készülök a legközelebbi fegyverért mikor két kezet érzek a csípőmön ami szorosan húz magához. Egy pillanat alatt jár át a nyugalom és az izgalom.
-De te szórakozhatsz?- lehelete perzseli a bőrömet nyakamnál.
-Ahogy te is tetted velem, gyere le a többiek hiányolnak.- mondom mire beleharap a nyakamba és elkezd apró puszikat hagyni rajta- Ezt ne most- nyögöm mire felkacag és maga felé fordít.
-Szóval máskor igen?- villantja rám féloldalas mosolyát és kezei lejjebb vándorolnak. Hirtelen emel meg a fenekemnél fogva és szorít a falhoz. Persze a fenekemnél szorosan fog. Hát hol máshol?!
-Hát...- nem jutok tovább ugyanis ajkaival megint bőrömet kezdi szívni- Zayn hagyd abba- kérlelem de már a légzés is nehézkes.
-Egy rohadt normális csókot nem kapok, és egyébként ha azt akarod hogy hagyjam abba akkor legalább gondolnád is így- morogja a nyakamba.
-Ki kell érdemelni- mondom miközben a hajába túrok és hátra húzom a fejét- Egyébként is nem az a bajom hogy csinálod, csak hogy most- mosolygok rá.
-Hogy a faszomba kell ki érdemelni azt a csókot?- tekintete elsötétülten mered rám-Várjunk. Mi?!-reagál kicsit később utolsó mondatomra.
-Nem kellene velem játszani mondjuk- adom az első ötletem de mielőtt megszólal közbe vágok- Kussolj Malik!- ajkaimmal puszit nyomok az övéire de nem engedem hogy ennél több legyen. Had szenvedjen. A talán négy másodperces szájra puszi után elhúzódom és mosolyogva figyelem arcát. Nyöszörögve hajtja fejét a vállamra.
-Ez szájra puszi volt nem csók- morogja és fejét még mindig a vállamon pihenteti. Ha tudná hogy saját magamat is kínzóm...
-Örülj neki, elvileg már élnem sem kéne nem hogy szájra puszizni- jelentem ki komoran mire lerak és magához ölel. Szorosan tart a karjai között.
-Este beszélgetünk majd- motyogja a hajamba mire elmorgok egy okét és lehúzom a nappaliba.
-Na mi történt?- kérdezi Lou rögtön.
-Húzza az agyamat- jelenti ki fintorogva Zayn mire elröhögőm magam.
-Bocsi a tortádat- jön oda Dave és megölel- de már rendeltünk pizzát és mivel először megakadtunk ezért most mondanám: Boldog szülinapot- szorosan magamhoz ölelem a fiút és megköszönöm. Megcsinálom ezt még a többi fiúval is majd leülünk a kanapéra.
-És mit is jelent az hogy húzza az agyad?- kérdezi Harry miközben a szemöldökét húzogatja.
-Szerintem ha kifejteném akkor megölne- néz rám félénken Zayn de szemében ott csillog a pajkosság.
-De az ágyhoz biztosan kikötözném- jegyzem meg nevetve mire felcsillannak a szemei.
-Szájra puszit kaptam!- vágja rá gyorsan és már bújik is a fotel mögé.
-Micsoda kínzás, együtt érzek tesó- mondja Lou mire hozzá vágok egy párnát. Lassan állok fel és sétálok a fotelig. Kényelmesen elhelyezkedem benne és várok mikor merészkedik elő ez a bolond.
-Hazudik- jelentem ki szem rebbenés nélkül. Ekkor Zayn kijön a fotel mögül és az ölembe ül.
-Van még máshol is hely- jegyzem meg hátha leesik neki hogy hiába akar a fotelba ülni sajnos már én ülök itt. Bár nincs ellenemre közelsége.
-Hazudok?- vonja fel a szemöldökét mire kimérten bólintok. Alig hagyom abba eme kis mozdulatot gyors puszit nyom a számra és már el is futott a kanapéhoz.- Most már biztosan nem!- jelenti ki és nyelvét nyújtja felém. Egy pillanat alatt elpárolog a dühöm és csak nevetek rajta. Gyorsan ugrok fel a csengő hangjára és már sietek is az ajtóhoz.
-Meghoztam a pizzát- mondja a nálam talán 2 évvel idősebb srác. Kedvesen rámosolygok és nyújtom a pénzt de nem veszi el- Esetleg akkor kapod meg a pizzát ha megkapom a számod- kacsint rám. Nem törődöm megjegyzésével és továbbra is felé nyújtom a pénzt mire megrázza a fejét.
-A telefon számod cica- kacsint rám ismét.
-Egy perced van hogy ide add a pizzákat különben egy apró vágást ejtek a nyakadon a kedvenc tőrömmel és fejjel lefelé fellógatlak hogy lassan kivérezz- emelem fel a hangom és továbbra is felé nyújtom a pénzt.
-Az ágyban is ilyen vagy?! Nem halsz bele ha oda adod a telefon számod szóval írd csak le szépen erre a papírra ha nem akarsz bajt!- nyomkod egy papírt a kezembe a tollat pedig a melleim közé teszi(!).
-Baj va...mi a..?!- akad ki Zayn és még időben rántja vissza a kezem ami a srác feje felé száll- Itt a pénz és most takarodj. A hölgy nem kíváncsi rád- dörmögi oda Zayn és közben egyik kezével átkarol.
-A kocsiban egy gyors menet sem?
-Menj innen mielőtt én verlek agyon- mondja idegesen Zayn és érzem hogy bármikor robbanhat. Gondolkozás nélkül csapom az ajtót a pizzásra majd Zayn karjaiba bújok.
-Köszi- morgom a pólójába.
-Te még a pizzát se tudod átvenni balhé nélkül- nevet majd a hajamba puszil-Jól vagy?-kérdezi végig mérve mire bólintok egyet. Ketten visszük be a pizzákat a nappaliba és rakjuk le a dohányzó asztalra.
-Mi tartott eddig?- kérdezi ismét Harry a legperverzebb tekintetével.
-Meg akart fektetni a pizzás srác mire majdnem neki mentem aztán jött Zayn. Aztán ő is majdnem neki ment- fejtem ki röviden.
-Jade ezentúl nem fizet pizzát- jelenti ki Zayn mire felnevetek és a képébe nyomok egy sajtos kukoricás pizzát. Beszélgetés közben szinte észrevétlenül tűnik el a rengeteg pizza.
-Üvegezzünk!- veti fel az ötletet Harry mire mindenki  bele megy kivéve én.
-De annak mindig sértődés a vége!- jelentem ki.
-Na már Jade!- nyafog nekem Niall, szem forgatva megyek ki a konyhába egy üvegért. Mire vissza megyek már a földön ülnek egy körbe. Leülök Niall és Dave közé. Tőlem jobbra van Dave, Harry, Zayn, Liam, Louis, Niall és persze én. Így van meg a kör. Oda adom Harry-nek az üveget de mielőtt pörgetne Louis szólal meg.
-Mielőtt elkezdjük tisztázzuk a szabályokat. Ami itt történik itt marad, ha valamit nem teljesítesz egy ruha darab lekerül, Jade kedvéért nincs sértődés és a ház keretein belül maradunk!- mindenki belegyezik majd Harry pörget. Davenél áll meg.
-Felelek
-Mi a legnagyobb titkod?- kérdezi kíváncsian Harry.
-Az hogy miattam küldték ide Jade-t mivel Hacker vagyok és az exfönöke gépében turkáltam. A főnököm nevét kellett volna kiderítenie de csak megbízóim vannak- mondja váll rándítással és mindenki hüledezve néz rá kivéve én- Igen jussatok túl a sokkon miszerint én meg elég komoly Hacker vagyok és eddig nem tudtátok- neveti el magát majd pörget. Zayn.
-Merek
-Engedd hogy beletúrjak a hajadba.
-Kivan zárva!- csattan fel Zayn és már le is dobja a pólóját. Furán nézek a srácra mire Dave elmondja miért nem lepődik meg senki.
-Zaynee hajába senki sem túrhat bele! Még Pezz se érhetett hozzá!- neveti el magát mire Zayn rám néz és egy fancsali mosolyt küld. Én beletúrtam a hajába és nem szólt semmit. Levakarhatatlan vigyor telepszik az arcomra. Zayn pörget és Louis-nál áll meg.
-Merek!
-Írd ki twittere hogy beadod a váló pert mert Harryt rajta kaptad Kevinnel- mosolyog önelégülten.
-Bocs Hazz- mondja és már a telefonját nyomkodja.- Kész!- mondja majd pörget. Rám mutat az üveg.
-Felelek.
-Tőled túl sokat lehetne kérdezni! Hmmm- vakargatja képzeletbeli szakállát- Körülbelül hány embert öltél eddig meg?- teszi fel a kérdést mire kezeimre nézek és számolni kezdek. 5 megbízás hetente körülbelül. Az havonta 20. Akkor az évi 240! Két éve vagyok ott akkor az 480! És egy megbízásnál több embert öltem meg! 500-nál több embert öltem meg! Te jó ég, ebbe eddig bele se gondoltam. Ijedten kapom fel a fejem Lou-ra aki aggódva tekint rám. 500-nál több embert öltem meg és szerintem az ezret is kaparom már. Egy feladatnál általában minimum két embert meg kellett ölnöm vagy többet. Jócskán kaparom azt az ezrest!
-Ilyen sok?- kérdezi fintorogva.
-Tippeljetek- mondom nagyot nyelve.
-70- kezdi Harry mire kidüllednek a szemeim.
-120- mondja Niall és hitetlenkedve meredek előre.
-Szerintem csak 100- mondja Liam
-150!- mondja Lou.
-372- adja tippjét Dave mire mindenki furcsállja majd röhögnek egyet.
-140- mondja a számot Zayn.
-Na mennyi?- kérdezi kíváncsian Lou.
- Hát- vakarom meg a tarkóm- ha ezt elmondom megutáltok- nyelek egy nagyot és könnyek gyűlnek a szemembe.
-Eddig se utáltunk meg- mondja Lou.
-Több mint- nézek körbe a srácokon és látom hogy kíváncsian várják a számot- Valószínűleg lényegesen több mint 1000- mondom halkan.
-Mennyit?!- sipítozik Harry. Nem mondok semmit csak az első kezembe akadó alkohol tartalmú üveget meghúzom. Életemben először csúszik le alkohol a torkomon. Nyelő csövemet marja mégis jóleső érzés fut át rajtam. Még egyszer meghúzom az üveget majd Zayn kapja ki a kezemből és húzza meg ő is.Körbe nézve látom ahogy mindenki hitetlenkedve mered maga elé és valamilyen piát szorongat a szájával vagy a kezével.
-Jade ez... rengeteg ember élet- néz rám Liam mire most én kapom ki Zayn kezéből és húzom meg újra.
-Tudom- mondom kicsit rekedtes hangon.
-Pörgess- mondja Lou. Eleget teszek kérésének és pörgetek. Liam.
-Felelek.
-Elítélsz?
-Nem- vágja rá rögtön egy mosoly kíséretében. Több kör lemegy mire Harry pörget újra és nálam áll meg az üveg.
-Csókolj meg. De vadul- mondja és rám kacsint. Rajtam már csak melltartó és a rövid gatya van, így állok fel és megyek oda hozzá. Várom hogy felálljon de nem teszi- az ölembe ülj- szem forgatva jelzem nem tetszésem majd lábaimmal átkarolom a csípőjét, fél szemmel látom ahogy Zayn egy újabb üvegért nyúl ökölbe szorított kezekkel. Harry rögtön lecsap, ajkait enyémekre veti és vadul tépni kezdi. Viszonozom csókját és hajába túrok míg ő fenekemet markolja. Nyelvével bejutást kér és meg is kapja ezzel elmélyítve csókunkat. Küzdünk az irányításért amit végül Harry nyer meg. Levegő hiánya miatt válunk el. Zayn sötét szemét pillantom meg. Ez az a bizonyos félelmetes sötétség.
-Azt a rohadt- nyögi a göndör mire felnevetek.
-Ennyire jó volt?- kérdezi Dave mire Harry csak bólint egyet. Megelégelve hogy mindenki engem néz pörgetek, Niall.
-Merek
-Dobd ki a sütit a kukába ami a hűtőben van- mondom gonoszul vigyorogva és az ír manó 1 perc múlva már csak alsó gatyában ül köztünk.
-Soha- mondja majd pörget. Zayn.
-Zaynee, segítek rajtad! Csókold meg Jade-t. Ha ő nem megy bele akkor ő neki is vetkőznie kell!- jelenti ki a szőke mire lassan és komotsan felállok. Zayn szemei csillogva mérnek végig majd lerángatom magamról a rövid gatyát. Arca egy pillanat alatt vált át semlegessé
-Most komolyan?- néz rám nagy szemekkel.
-Nem leszek Perrie másolat. És amúgy meg ott van az akibe beleszerettél.
-Tényleg ilyen hülye?- néz értetlenül Harry Zaynra.
-Menthetetlen.- rézza meg nevetve a fejét miközben rám néz.
-Oké akkor én most leléptem- húzom fintorra.
-Miért?- kérdezi Liam.
-Először is. Már kétszer megkaptam hogy hülye vagyok és nem tudom mért- tárom szét karjaimat mire mindenki nevetni kezd- látjátok?!- háborodok fel- Másodszor- mutatom körbe két újammat feltartva- Egy száll fehér neműben vagyok és a következő feladat is az lenne hogy Zayn megcsókoljon akkor nem akarom nektek a mellemet mutogatni- villantok feléjük egy erőltetett mosolyt mire Harry a távolba meredően kezd mosolyogni- Harmadszorra. Álmos vagyok!
-Rendben. Ahogy gondolod de azért hidd el nekünk nem baj ha leveszed a melltartódat- jelenti ki vigyorogva Harry.
-Jóéjt!- kiálltom el magam majd lassan csoszogok a szobámba ahol letusolok gyorsan és felveszek egy kényelmes rövid nacit meg egy bő pólót ami pizsimül szolgál. Ásítva nyitom ki ablakomat és mászok ki a tetőre. Nem lepődők meg hogy itt találom Zayn-t. Úgyis beszélni akart. Halkan lépkedem mögé majd hirtelen tépem ki cigijét a  szájából és helyezem át az enyémbe. Hátra fordul és elmosolyodik majd elővesz magának egy újabb szálat. Hogy szerezz magadnak egy szálat Jade Wyne módra!
-Rászoktatlak a cigire, szörnyű vagyok- nevet rám miközben leülök mellé.
-Egyetértek- biccentek ám mosolyom elárulja csak viccelek.
-Várj- mondja majd cigivel a szájában felpattan és bemegy a szobájába. Talán egy perc sem telik el és már mellettem ül egy kis dobozzal- Boldog Szülinapot Jade- vigyorog rám majd átnyújtja a dobozt.
-Nekem nem kell ajándék! Ne költs rám! Így is örültem hogy nem kaptam semmit. Ez az este így is jó volt.
-Feltűnt hogy a leghíresebb tini banda énekese vagyok? Azt hiszen nem jelent gondot hogy ajándékot vegyek neked. Vedd el- rakja az ölembe mire lemondóan megrázom a fejem és a cigit a hamu tartóba teszem. Lassan emelem le a doboz tetejét és elképedek.
-Ez most komoly?- hitetlenkedem mikor megpillantok egy  Berettát a dobozban. Ráadásul egy Beretta 93R-t pillantok meg a dobozban!
-Kétlem hogy arra gondolsz ami valójában- nevet fel Zayn és kiveszi a dobozból. Ujját a ravaszra teszi és meghúzza! Levegőt is elfelejtek venni aztán meglátom a lángot a cső végéből.
-Naneee!- Ámulok el és kezembe veszem az új öngyújtómat.- Ha másért nem ezért rászokok végleg a cigire! Ez tudod milyen profin néz ki?!- hüledezek továbbra is és kezemben forgatom a "játék" fegyvert.
-Reméltem hogy tetszeni fog- nevet rám és én a nyakába ugrom majd egy óriási cuppanós puszit nyomok az arcára.
-Köszönöm!- motyogom nyakába. Válaszul szorosabban húz magához. Elválok tőle és cigimért nyúlok ami pár perce még az övé volt. Felveszem és mélyet szippantok a már egyre jobban rövidülő szálból.
-Mire értetted azt hogy nem leszel Perrie másolat?- kérdezi és cigijét bámulja.
-Az első csókotokra- felem rögtön mire felkapja a fejét.
-Részeg voltam- húzza fintorra a száját.
-Most se vagy józan- nevetem el magam.
-Maximum annyit ittam mint te- kacsint rám.
-Mikor Harry-vel csókolóztam te akkor is ittál- mosolyom ismét letörölhetetlen- és az is hogy nem lehet a hajadba túrni. Vicces- mosolygok még mindig rá mire fejét lehajtja.
-Szar volt nézni. Ha nem iszok akkor megütöm. A hajas dologra nem akarok válaszolni- motyogja.
-Pedig nem csókol rosszul- mélázok el. Tényleg nem csókolt rosszul- Mindenesetre megtisztelő hogy én a hajadba túrhattam- nevetek fel mire felkapja a fejét.
-Szerintem inkább nézd meg ki csókol jobban. Harry vagy én- mondja egy sunyi mosollyal a száján.
-Nem akarom hogy fontosabb legyél. Nem akarok belepusztulni a fájdalomba amit okozni fogsz. Nem akarom hogy megtudják hogy mennyit jelentesz számomra. Elveszteném a fejem ha veled csinálnának valamit. Ráadásul még meg is öletném magamat miattad. Akárcsak Ben-nél. Akartam a halált és nem kaptam. Túltettem magam a dolgon és most már úgy vagyok vele hogy mindegy mit csinálnak velem, kit küldenek rám. Egyszerűen nem érdekel.- vonom meg a vállam és igyekszem magam elé meredni. Örülök ennek a háznak mivel itt legalább már nincs erdő. Nehezebben tudják megközelíteni.
-Fontos vagyok? Honnan veszed hogy fájdalmat fogok okozni? Nem hittem el hogy miattam feladnád ezt az egészet. Már csak akkor kaptam észbe mikor a fegyvert rád szegezte- hangja keserűen cseng.
-Te is tudod hogy az vagy. És honnan veszem? Onnan hogy te vagy Zayn Malik. Eddig is játszottál velem. Amúgy is több millió lány van oda érted. Okosabbak, szebbek. Miért mindig ez a téma?- kérdezem de még mindig kitartóan bámulok a semmibe. Nem szól semmit ahogyan én se. Percekig csak ülünk és bámulunk a semmibe. Mindketten gondolatainkba merülünk. Érzem hogy kezdek fázni. Egyre hidegebb van és én csak egy pólóban meg egy rövidnadrágban vagyok. Kiráz a hideg mire átkarolom lábaimat és állam a térdemre teszem. Miért ilyen nehéz számomra minden? Lehet csak én látnom annak az életemet?!
-Fázol?- tekintetét most rám emeli és én is rá.
-Kicsit- vacogóm a válaszom mire felnevet és felhúz a földről. Elindulok a szobám ablaka fele mikor Zayn megáll előttem.
-Egyel arrébb.
-Harryhez?- nézek értetlenül rá mire elmosolyodik. A szobámat Harry és Za...ohhh Szóval Zaynhoz. Ők fogják közre a szobámat és ezért már részvét nyilvánítást is kaptam mivel Harry hangos khm-khm. Igen azt hiszem mindenki tudja hogy a nemiéletét bizony a falamon túl éli és a falam igen vékonyka.
-Hozzám- mondja ki és ezzel vissza ránt a valóságba viszont már ellenkeznék mikor a kezemnél fogva rángat az ő ablakához és lökdösni kezd a perem felé.
-Te most meg akarsz ölni?!- förmedek rá mikor már tényleg a peremen állok.
-Mássz már be!- förmed rám most ő. Egy lendülettel bent termek és gyorsan a fürdőbe rohanok.
-Jade?- kérdezi és kilesek a fürdő ajtaján. A szekrényt nyitja ki és kezd benne turkálni. Most vissza kapja mikor azt hittem ő tűnt el. Megérdemli! A fürdő felé jön. Elbújok az ajtó mögé és amint belép én kisétálok. Vicces hogy észre sem vesz. Halkan nyitom ki a szekrény ajtaját és lépek be. Ismét a szekrényében bujkálok. A gondolatra majdnem felkacagok de vissza fogom magam.
-Az ajtóm zárva tehát tuti hogy itt bent vagy! Ne szórakozz velem!- mondja kicsit mérgelődve és lehasal a földre hogy az ágy alá benézzen. Halkan lépek ki és megyek mögé.
-És ha a szörny leharapja?- kérdezem de már a hátán ülök.
-Megmentenél!- feleli egyszerűen.
-És ha nem? Mi van ha félek a szörnyektől?!- próbálom hangom ijedősre formálni ám ott bujkál benne a feltörni vágyó nevetés. Szeretek vele viccelődni. Szeretek vele mindent.
-Akkor megvédelek!- jelenti ki majd megfordul alattam így már a hasán ülök.
-De hát leharapja a szörny a kezed- mondom  de már elveszek csoki barna szemeiben.
-Még meg vannak- mutatja fel mind két kezét- kényelmes rajtam ülni?- kérdezi vigyorogva mire mocorogni kezdek.
-Hát ami azt illeti eléggé kényelmes vagy- állapítom meg és abba hagyom a mocorgást.
-Gonosz voltál mikor ott hagytál a szobádban- húzza fintora a száját. Az emléktől mosolyra húzódik a szám.
-Legközelebb majd nem csinálom- mosolygok még mindig.
-Inkább ismételd meg- kezei ismét a csípőmön vannak.
-Ugyan minek?- húzom az agyát tovább. Kérdésemre felül így lecsúszok a lábaira de továbbra is szorosan tart. Lábaim ismét dereka köré csavarom és legnagyobb meglepetésemre feláll. Szorosan kapaszkodom hozzá nehogy leesek.
-Olyan vagy mint egy kis csimpánz- mosolyog rám miközben az ágy felé sétál. Kezei maga mellet lógnak míg én minden erőmmel azon vagyok hogy ne csússzak le.
-Nem szeretnél megtartani? Csak egy icipicit?- kérdezem mikor már érzem hogy csúszok lefele. Szája gúnyos mosolyra húzódik és megérzem kezét a fenekem amint megtart. De legalább fog! Elér az ágyhoz és felmászik rá még mindig velem. Mikor eldől rajta csak akkor vagyok hajlandó elengedni a nyakát. Rajta ülök ő pedig csak néz. Nem szól semmit csak néz. Hajam arcomba lóg mire Zayn két kezével hátra fésüli és tarkómra helyezi kezeit.
Szemei csillognak és megbabonáznak. Nem húz magához. Nem csókol meg. Csak vár. Hátha én teszem meg ezt a lépést.
-Érdekes. Azt mondtad szeretsz felül lenni- nevetek rá mire szemei felcsillannak és rögtön fordít helyzetünkön.
-Nincs ellenemre ha te üldögélsz rajtam- ismét feláll az a helyzet mikor csak nézzük egymást és nem szólalunk meg. Hirtelen gonosz mosolyra húzza a száját.
-Vissza kaptam azt amiért nem szóltam mikor feljöttél értem. De te még nem kaptad vissza azt amit a szobádban csináltál- szavai élesen hasítanak elmémbe. De mire felfogom már alsó ajkaimat tépi. Automatikusan mozdulok utána. Férfiasan felmordul majd elenged.
-Most már vissza kaptad- húzza féloldalas mosolyra a száját ám rekedtes elkínzott hangja tudatja velem irtó nehéz volt neki. Mosoly terül szét arcomon és hirtelen nem érdekel már semmi. A másik lány sem. Csak Zayn és az ő ajkai. Hogy ő hogy csókolhat? Hogy tényleg akarja-e? Hogy mit is érzünk mi egymás iránt?!
-Utállak!- morgom felé mire látom hogy szeme aggódással telik meg. Nyitná a száját válaszolásra ám én megragadom az alkalmat. Hajába túrok és számra húzom. Amint megérzem újra puha ajkait enyémeken jóleső érzés fog el. Szívem hevesen kezd verni és már már attól félek kiugrik vagy netán hogy ezt Zayn is megérzi. A vérem sebesebben kezd száguldani és adrenalin önti el a testemet. Ismét azért küzdök ma már másodszorra hogy én irányítsak ám Zayn lesöpör a színről. Levegő hiánya miatt válik el tőlem.
-Én is- suttogja szinte a számba mire újra ajkai után kapok. Belemosolyog csókunkba mire kicsit meghúzom a haját ezáltal egy morgásra ösztökélem. Csókcsatánkat ezúttal én nyerem meg és én irányítok. Megadóan engedelmeskedik és ismét lihegve válik el tőlem.
-Egyértelműen te- jelentem ki halkan mire értetlenül néz rám.
-Mi én?- kérdezi és apró puszit nyom a számra.
-Te jobban csókolsz mint Harry- mondom és arcára győztes vigyor ül ki.
-Remélem tudod hogy te vagy az a lány akiért dobtam Pezz-t- kijelentésére szemeim elnyílnak és nem jutok szóhoz. Mosolyogva kutatja arcomat. Ez most....jól hallottam? Vagy csak képzelődöm?!
-Én..Zayn..Uhm- nyökögöm és feladva inkább újra magamhoz húzom egy csókra. Akárcsak egy történetben. Mikor Happyend a vége. A két főhős egymásra talál. Legfőképpen egymás szájában találnak egymásra. Mintha egy történetben lennék olyan hihetetlen. Viszont szeret az a férfi akiért betegesen oda vagyok?! Talán csak álmodom? Határozottan kijelenthetem hogy nem álmodok amint megérzem puha ajkait és édes csókját. Újra és újra az este folyamán míg nem az Ő karjaiban aludjatok el...

5 megjegyzés:

  1. Nem gondoltam volna hogy ma még mégegy részt olvashatok a blogodon, és erre tessék.:D Hihi. Na végre már.^^ Erre vártam már mióta.:D Ügyes. ;)

    VálaszTörlés
  2. Uristennn most olvastam elöször a blogot és valami brutálisss nagyon joooo :D kövii részt mikor kapunk ?? Xx

    VálaszTörlés
  3. Szia! Nagyon jó volt a rész! Jujj! Viszont válaszolj egy kérdésemre mikor jön vissza Ben?
    Pusziiii: Cloveee <3 ^.^

    VálaszTörlés
  4. Sziaaa,
    Ez is olyan jó rész lett! Egyszerűen imádom az egész blogodat! És lehet, hogy már idegesít hogy minden rész után ugyanazt leírom :D, de szokj hozzá, mivel minden egyes rész után lefogom írni, hogy IMÁDOM :))))
    Xx Amber

    VálaszTörlés
  5. aztarohaadt Vivkóóóóó,ez a rész is nagyon jóóóó lett:333
    bocsi,hogy rövid kommenteket írok de hát na,értsd meg nekem:3
    lávcsi:***

    VálaszTörlés