2015. április 15., szerda

Második Évad: Negyvenkettedik Rész

~Jade Wyne~


Ugrok, lövők, dobok és ők meghalnak. Futok de nem fáradok el. Nem, most nem fáradhatok el! Utolsó késemet eldobom mire egy ember felordít előttem. Nagyot ugrok, lábammal nyakába érkezem, lábaimat nyakára fonom majd könnyed forgást viszek véghez és már felette térdelek míg neki eltört a nyaka. Késem kirántom hasából és igyekszem tovább. Lövések hangja, ordítások, arcok. A mi embereink, de mögöttem már az ellenséges emberek hullája kezd foszlásba. Elővigyázatosság nélkül fordulok ki a sarkon és szívem félre ver ahogy a folyosó közepén ott fekszik Ő. Szám elnyílik a döbbentségtől és az újabb fájdalom hullámtól. Rohanni kezdek de amint futok pár métert máris elém ugranak. Tehetetlenül ölöm meg sorba az emberek míg továbbra is rajta tartom a szemem. Egy kést valaki combjába állítok majd ki is tépem, tovább fordulva átvágom valaki hasfalát majd a következő ember nyakába állítom meg.
-Zayn- motyogom magam elé ahogy azt látom hogy valaki a teste mellé áll majd a férfi rám mosolyog. A fegyver a kezében feldördül. A golyók szét tépik a testét, a vér fröcsköl ő pedig felnyög. A vére terjed, a teste rázkódik a golyóktól amiket még mindig belé lőnek. Nem törődöm az emberekkel csak áttörök rajtuk.
-Babe- szól az erőteljes hang a szemeim pedig ki pattannak. Zihálok, izzadt vagyok de nem látok semmit. Sötétség- Csak álom, nyugodj meg- rekedtes hang az ami felcsendül. Súly a csípőmön és a kezemen- Jadey!- jön a következő erős hang a testem pedig elernyed. Én pedig csak ekkor jövök rá hogy egész eddig megfeszültem. Szemem egy pillanat alatt tisztul ki és meglátom Zayn aggódó arcát amint lefog. Mellkasa majdnem olyan gyorsan emelkedik és süllyed mint az enyém- Csak álom volt- suttogja szemeimet vizslatva én pedig kapkodom a levegőt. Lassan engedi el kezeimet de meg sem mozdulok- Minden rendben- motyogja Zayn én viszont csak meredek magam elé. Ledől rólam én pedig tovább kapkodom a levegőt. Agyam újra lepergeti a képet ahogy rázkódik a teste a golyóktól, ahogy a hús szakad és a vére terjed. Gyorsan pattanok fel és rögtön mozdul ő is. Az ablakhoz sietek és kitárva kihajolok a jéghideg éjszakába. Hajam előre hullik de a hideg csillapítja felhevült testemet. Rögtön átölel hátulról de nem segít a pánikon ami eluralkodott rajtam újra.
-Hányingerem van- nyögöm magam elé kiszáradt ajkakkal még mindig kapkodva a levegőt.
-Nyugodj le, itt vagyok. Nincs semmi baj, oké?- kezd hadarni kétségbe esetten én pedig bólogatok.
-Láttam ahogy megölnek- nyögök fel míg az eget kezdem nézni. Mindig erőt adott...most is adjon.
-Gondoltam- suttogja még mindig átölelve- Ki kell heverned Jade. Élek- mondja komoran mire felnevetek.
-Egy pillanatig azt kívántam éld át amit én- rázom meg a fejemet majd kezeimmel megdörzsölöm arcomat míg veszek egy mély levegőt.
-Gyere- húz be az ablaktól míg lazán becsukja azt és az ágyhoz vezet. Hátát az ágytámlának veti és lábai közé húz. Dermedten fészkelem magam karjai közé és kezdem bámulni a falat. Az érzés nem múlik, a félelem fogva tart és nem tudok mit tenni elenne. Hisz tudom hogy bármikor megtörténhet. Azt sem értem hogy úszta meg eddig lövések, törések és vágások nélkül- Jade- suttog fülembe mire felhúzom a lábam és fejem jobban mellkasának nyomom. Hallom szívének lassú ütemét ami megnyugtat és egyszerre tesz idegessé. Lesz olyan mikor már nem fog dobogni. Mit teszek akkor?! Végem van nélküle, annyira egyértelmű hogy itt van nekem. Annyira hogy elképzelhetetlen az amikor nem lesz. Nem akarom hogy legyen ilyen- Ugye tudod hogy semmi nem állhat közénk?- kérdi halkan mire kissé ironikusan felnevetek.
-Soroljam?- nézek fel barna szemeibe félve mire elmosolyodik.
-Semmi nem állhat közénk. Egy golyó sem. Egy jól irányzott vágás sem, semmi!- simít végig arcomon mire újra vissza fordulok a fal felé.
-De igen- felelem pár perc eltelte után miután már hiába küzdök magam ellen. A könnyek végig folynak az arcomon de nem veszek róluk tudomást hátha akkor Zayn sem veszi észre.
-Babe...mondom hogy nem- nevet fel és próbálja maga felé fordítani fejemet de vissza rántom úgy hogy ne lássa. Hangtalanul buggyan kis egy újabb ahogy akaratlanul is elmémben lebeg a kép. A ravaszt meghúzza, a golyók repülnek az ő teste pedig tehetetlenül fogadja magába őket. A vér...- Kérlek ne- nyög fel maga felé fordítva erősebben fejemet. Kezével rögtön le törli a könnyeimet- Nem bírom ha sírsz- feleli halkan engem pásztázva mire lehajtom a fejemet zavaromban- Csak hidd el hogy senki nem tud engem megölni rajtad kívül. A nyakadon maradok örökké- puszil nyakamba mire gerincemen végig fut egy jól ismert elektromosság. Nem szólók semmit mivel nem tudok. Utálom Franket és az a halál még túl kegyes volt neki.
-Az egész szemed fekete volt mikor végre kinyitottad a szólongatásomra. Uralnod kell, újra.- feleli halkan mire még inkább megmerevedek.
-Luke itt van?!- kérdem idegesen felállva.
-Uhm...azt hiszem- ül fel.
-Ne haragudj de most...én...- mutatok az ajtó felé majd feladva kirontok a szobából de még hallom ahogy keserűen utánam szól. A könnyek újra végig folynak az arcomon míg a nappaliban meg találom telefonomat a kis asztalon. Hisztérikusan kapok érte és kezdem hívni Lukeot.
-Mi a baj?!- szól bele rögtön kissé álmosan.
-A házban vagy?- kérdem szipogva leülve a kanapéra.
-Őh....igen. Az edző terem melletti szoba- mondja fáradtan.
-Zavarhatlak?- kérdem kissé szipogva mire felnevet.
-Azt hittem már itt is vagy- majd ezzel kinyom. Telefonomat vissza rakom az asztalra majd gyors léptekkel indulok meg a szoba felé ami ezek szerint már az övé. Kopogok mire kinyílik és elém tárul Luke egy melegítőben. Lehet hogy veterán de irtó jól tartja magát akár csak Ben.
-Neked milyen volt? Hogy tetted túl magad rajta?- kérdezem rögtön hajamba túrva kétségbe esetten míg belépek mellette a szobába.
-Áttört?- kérdi szomorúan, bólintok könnyes szemeimmel segítségért ordítva- Ez hosszú lesz...üljünk le- mutat a gyorsan bevetett ágyra én pedig leülök a végébe török üléssel. Felhúzott lábbak támaszkodik meg az ágytámlájának amiről rögtön Zayn ugrik be.
-Mit éreztél?- kérdi halkan mire mély levegőt veszek és megerőltetve össze szedem magam.
-Semmit- nevetek fel keserűen- Nem is láttam semmit- rázom meg a fejemet- Azt álmodtam most hogy Zaynt megölik. Aztán arra keltem fel hogy ő éppen lefog és szólongat de szintén nem láttam semmit aztán hirtelen igen- kezdek hadarni majd felnézek rá választ várva.
-Az egész szemed sötét lesz ilyenkor, ezért nem látsz semmit. Négyszer szakadt át nekem. Az első után könnyebben tör fel. És ha átszakad akkor olyan leszel mint egy démon. Nem csak a szemed színe lesz fekete hanem a fehérje is. Ezért olyan ijesztő- suttogja halkan.
-Tudtam hogy áttört. Annyira fájt hogy majdnem össze estem- felelem vállaimat leengedve vissza emlékezve.
-Hallottuk az üvöltést.
-Semmit nem éreztem azon kívül hogy szomorú voltam. Kétségbe esetten fájdalmasan szomorú. Tudtam hogy meg kell bosszulnom...halálig. Öt szó volt a fejemben és semmi más. Gondolatok sem, színek sem. Semmi- nézek fel rá- Nem láttam semmit sem. Aztán a következő hogy Zayn ismét szólongat én pedig azt hiszem valami kibaszott szar vicc.
-Emlékszel bármi másra?- kérdi halkan kinyújtva lábait.
-Hogy keresem őt. A sok halott arc egybe mosódott a végére de kerestem a fekete haját. Őt akartam megtalálni ezért mentem el mindenfele. Persze öltem az embereket de annyi maradt meg hogy keresem őt- rázom meg a fejem egy könnycseppet kiengedve újra.
-És mit álmodtál hogy szintén olyan fekete szemekkel riadtál fel szerencsétlen Zaynra- nevet fel halkan amitől nekem is egy apró másodpercre mosoly varázsolódik arcomra.
-Futottam. Akárcsak ott. Öltem az embereket aztán egyszer csak megláttam feküdni a földön. El akartam érni hozzá de az emberek csak jöttek. Aztán valaki felé állt és mosolyogva bele eresztett egy egész tárat. A teste pedig csak rázkódott a golyóktól. Láttam ahogy a húsát feltépi minden egyes máshova érkező golyó. Láttam minden egyes várcseppet merre ér földet- nyögök fel újra elsírva magam.
-Keresd meg a képbe azt ami nem stimmel. Az álmok csak álmok- feleli halkan- Mindig van egy eltérés amibe kapaszkodhatsz- suttogja én pedig csak lehunyom a szemem- Lehet nincs olyan ruhája, a haja színe kissé eltérő volt. Képzelj bele akármit csak zárd ki hogy meghalhat. Ha nem tudod akkor bármikor elönt majd a sötétség- hangja megtört de én csak magam elé meredve elképzelem a képet és keresem a hibát- Túlságosan szereted őt. Ne benne keresd inkább. Keresd körülötte. A padló, a fal az embe...
-Nem fér annyi töltény olyan típusú M9-esbe- lehelem magam elé.
-Na látod- mosolyodik el megpaskolva térdemet. Remegve fújom ki a levegőt. Nem mondom hogy ezzel minden rendbe jött de tény hogy sokkal jobb.
-Hogy uraljam...így?- kérdem felnézve rá megtörölve szemeimet.
-Ahogy eddig tetted. Elég ügyesen ment. Jobban kell majd koncentrálnod. Legyen egy emléked ami vissza ránt a földre. Nekem ez szokott beválni- rántja meg a vállát.
-Tudsz valamit a hétvégéről?- kérdem meg jó pár perc néma csend után.
-Nem- néz rám furán.
-Hazudsz- felelem míg testhelyzet változtatását szemlélem.
-Inkább kapd össze magad ez után. Nekem egy hónapomba telt. Te nem engedhetsz meg magadnak most annyit a helyzetek miatt- feleli előre hajolva.
-Legszívesebben még most is pusztítanék- fordítom a fejemet az ablak felé kényszeredve.
-Ezért vagy te jobb nálam. Én pusztítottam is- nevet fel.
-Nagyon féltem őt és még el se tudom neki mondani normálisan- mondom kínosan feszengve a témától.
-Én azért pusztítottam mert megöltem az akit mindennél jobban szerettem. Én voltam az egyetlen akinek tudtak a fekete szeméről de már terjed a ti híretek is. Úgy tűnik más hogy is reagálhat a fekete szem nem csak úgy mint az enyém- hajtja le a fejét.
-Mi történt?- kérdem csendesen őt nézve. Látom ahogy ajkát fájdalmas mosolyra húzza.
-Munka után haza mentem. A lányom nekem esett és megfenyegetett. Egy késsel- mondja keservesen- Csak azt akarta hogy hagyjam abba mivel megfenyegették az anyját. Elvesztettem a fejem. Az anyja pedig beállt elé...-szava elakad és felnéz rám utalva ezzel hogy képzeljem el a folytatást.
-A lányod szeret- felelem halkan.
-Amióta kiszabadítottad havonta egyszer felhív telefonon- mosolyodik el.
-Kezdeményezhetnél többre- vetem fel apró ötletemet.
-Megöltem a szeme láttára az anyját- röhög képen.
-Ben az egyik apám és a bátyám egybe akárcsak te- nevetek fel- Az az idióta megölte a szüleimet mégis képes lennék az életem árán megvédeni- rázom meg a fejemet mosolyogva.- Zayn megcsalt, meg akart ölni ahogy én is őt, rengetegszer. De együtt vagyunk- folytatom mosolyogva- Luke, nehéz lehetett neki. Soha nem fogja elfelejteni de már megbocsátott ha ő hív havonta- mosolygok rá biztatóan mire megrázza a fejét nevetve.
-Átgondolom- bólint felsóhajtva.
-Mindenkinek szüksége van egy apára- mosolygom rá.
-Anyádnak és Apádnak nagy híre volt a fekete világban. De nem voltak hozzád köthetőek. Annyit tudtunk hogy házasok de a vezeték nevüket nem. Akárcsak Zoe és Stan- kezd bele én pedig megmerevedek. Lassan fordítom felé a tekintetemet.
-Ismerted őket?- kérdem halkan inkább a lepedőt szemlélve.
-Mindenki ismerte őket- nevet fel- És mindenki tudta hogy utálják a munkát. Vagy legalábbis másnak dolgozni, viszont nagyon jók voltak. És hát Wyne szlogen lett az ilyen ez a pop szakma- nevet fel.
-Találkoztál is velük?- kérdem feszengve elmerülve saját emlékeimben.
-Anyád rengetegszer adta meg nekem a címeket amikre szükségem volt. Apáddal pedig egy munkán együtt dolgoztunk de ez volt minden. Viszont remek emberek voltak, akárcsak te- simít végig karomon.
-Tudtad hogy Ben ölte meg őket?
-Először is, mikor megtudtuk hogy megölték őket az alvilág felbolydult. Mint a te kómádnál.
-Felbolydult?- kérdem értetlenül.
-Elég sok zavargás lett, az emberek nem értették miért tesz valaki ilyent, lázadtak. Válaszokat akartak, féltek- rántja meg a vállát.
-És nálam is ez volt?- húzom fel a szemöldökömet.
-Az egyik legjobb voltál. Egyértelmű volt hogy ez lesz- rántja meg a vállát.
-Értem- sóhajtok fel.
-Viszont én sem tudtam akkoriban hogy ki is ölte meg őket. Bár nagyon kíváncsi voltam rá hiszen nem volt velük bajom, sőt még szimpatikusak is voltak. De senki nem tudta hogy van egy lányuk- nevet fel.
-Kivéve a főnököt- húzom fintorra a számat. Egyedül az a barom tudta, ha ő nem tudja akkor most egy átlag ember lehetnék....amit talán unnék.
-Igen. Viszont amikor elkezdtél feltörni és a Jade Wyne név egyre többször villant fel az embereknek kezdett derengeni valami.
-De hát nem tudták az ő vezeték nevüket- nézek rá értetlenül.
-Nem, de Apádnak az alkarján ott virított a Jade név. Ahogy anyád tarkóján is- nevet fel.
-Csak apáéról tudtam- hökkenek meg.
-Nos igen. Ha egy tizenhat éves lány ilyen jó és Jadenek hívják akkor esélyes volt hogy ki az apád és az anyád. Aztán persze a Ben-es balhéval ez megbizonyosodást nyert. Na meg ott van a család szlogenetek is- legyint hanyagul.
-Remek- sóhajtok fel megdörzsölve arcomat.
-Lassan vissza kéne menned Zaynhoz. Már tuti járkál is a szobában- nevet fel.
-Igazad van, elég hirtelen hagytam ott- mondom elhúzva számat.
-Hajrá Hercegnő- kacsint rám mire nevetve felállok és kisétálok a szobájából. Halk léptekkel indulok vissza a nappali felé. Nem akarok senkit sem felkelteni. Halk csukódás és megmerevedek. Lélegzetem el akad és csak bámulok magam elé a sötétbe. Mély levegőt veszek halkan és elkezdem szivárogtatni a sötétséget. Csak látni akarok a sötétben, nem többet. Pislogok és máris élesebb a kép. Elmosolyodom de rögtön el is komorodom az irtó halk léptekre. Előre indulok, halkabban mint az aki be mer ide jönni. Rossz elő érzetem van. Ösztöneimre hallgatok és megfeszítem testemet. A férfi alak ki rajzolódik de nem ismerem fel. Lassan lépkedem a tárgyak takarásában. Élesen szívom be a levegőt amint meglátom a hangtompítós pisztolyt. A falban apró lyuk keletkezik előttem de olyan halkan hogy esélyem sincs hogy más meghallja. Előre lendülök, a fotelról rugaszkodom el. Akárcsak az álmomban. Nyakába érkezem majd egy szép kis forgást fiszek véghez amit három hetembe tartott megtanulni Bennel régebben. Hangosan zúg a falnak és a fegyver kiesik a kezéből. Én vagyok a gyorsabb és megindulok a fegyverért de ő van hozzá közelebb. Már csak annyira van időm hogy kezét a falnak csapjam de ő hasba rúg én pedig elterülök a földön. Felnyögök ahogy csúszva a kanapé állítja meg a fejemet. Kissé kábán nyitom ki szemeimet.
-Rég találkoztunk cica- mosolyog felém hajolva míg a fegyver csövével kisimít egy tincset arcomból és ereimben megfagy a vér. Mégis ismerem őt- Pont ilyen reakcióra számítottam- nevet fel halkan. A fehér anyagot máris a számra nyomja de van annyi eszem hogy nem veszek levegőt- Gyerünk, előbb túl esel rajta- sziszeg rám ahogy lefogja testem. Próbálkozom kiszabadulni de nem megy, egyre nehezebb vissza tartani a lélegzetemet. Kezemmel tapogatózom majd megtalálom a távirányított és habozás nélkül csapom a fejéhez. Eldől rólam és hiába van mellet a kloroformos szövet mégis kapkodva veszek levegőt hörögve. Érzem amint kissé elkábulok de felállok.
-Zayn- nyögök fel a kanapéba kapaszkodva. Ordításnak szánom de csak nyögés lesz belőle. A velem egykorú férfi feláll. Az aki a Three-s verseny alatt kínzott. Az aki megkorbácsolt. Aki mindenben segédkezett. Az a rohadt mocsok.
-Nem értem minek kell mindig próbálkozni- nyög fel felállva a férfi akinek a mai napig nem tudom a nevét.
-Takarodj már anyádba- mondom kóválygósan míg a kanapé takarásába bújok. Felemelem az asztalról a lámpát de addigra már látom hogy felém tart és újabb anyagot húz elő zsebéből. Biztos vagyok benne hogy kloroformos az is. Magasra emelem a lámpát mikor mögém lép és újra befogja az anyaggal a számat. Tüdőm még mindig fáj amiatt hogy az előbb vissza tartottam a lélegzetem így képtelen vagyok nem levegőt venni de előtte még ködös elmével eldobom a lámpát ami hangosan tör össze. Hallom ahogy káromkodik de már nem bírom nyitva tartani a szememet és karjaiba roskadóm.

~~~

-Baszdmeg, baszdmeg, baszdmeg!- hallom az erőteljes kétségbe esett hangot. Kezemet magam elé húznám de az megakad és húsomba fáj valami éles. Felnézek és ekkor jövök rá hogy egy kocsi hátsó ülésén vagyok. Látásom homályos, hányingerem van, szédülök és fáj a fejem. Előre nézek és felismerem a Three-s korbácsos férfit mire kétségbe esek. Megrántom a bilincset amivel a kocsi ajtajához kötött ki- Maradj nyugton vagy esküszöm lelőlek!- ordít hátra rám mire össze préselem a szememet.
-Mi a faszom történt?- kérdem felnyögve egy bukkanó miatt. Hajam arcomba lóg de nem tudom mit tenni. Olyan érzésem van mintha bármelyik másodpercben elaludhatnék. De miért vagyok itt?
- Kurvára nem fizetnek meg ezért!- ordít fel elől mikor az autóról lepattan egy golyó. Hátra fordulok ami igazán fájdalmas de a hátsó ablakon csak az eget látom innen. Nyögve ülök fel egy még kényelmetlenebb pózban hogy hátra forduljak- Miért nem alszol?!- kérdi éllel a hangjában mire inkább felé fordítom a fejem mielőtt kinézhetnék hátra. A fekete anyag feltűnik és arcomba csapja szinte. Riadtan húzom hátrább a fejem mire az anyaggal arcon üt az én fejem pedig az ablaknak csapódik és egy másodpercre megszédülök. Az anyagot újra a képembe akarja nyomni de lévén hogy vezet így elég nehéznek bizonyul a feladata. Ernyedt tagjaimat megerőltetve húzom fel a lábaim és csavarom ki a kezét. Ordítva dobja az ülésemre az anyagot míg egészségtelen pózban lévő kezét előre húzza. A kocsi élesen kanyarodik jobbra és be tudom annak hogy azért mert éppen ordítva a kezét fogja és nézi. A kocsi hirtelen áll meg én pedig lefejelem az előttem lévő ülést majd kábán lecsúszok a két ülés közé. Jobb szememet elárasztja a vér, tippem szerint szemöldökömből. Fejem az ülésre hanyatlik ahogy megszédülök. Látom az anyagot és hirtelen bevillan egy kép ahogy lefog és arcomba nyom egy más színű anyagot. Kezemet megrántom de nem érek el vele semmit. Elölről jön egy halk nyögés én viszont csak hagyom testemnek hogy össze roskadjon. Az ajtó túl gyorsan nyitódik ki és ezzel én is ki esek, újabb ütés és ez betesz nekem. A másodperc törtrésze alatt ájulok el...


Kukucs! Nos, szerda van. Itt a rész, remélem tetszik. Nem túl hosszú, nem túl izgalmas, sajnálom. Hétvégén (péntek/szombat) hozom az új részt. Írjátok meg nekem mi a kedvenc könyveteket/írótok. Többet is írhattok nyugodtan:) Imádás van!

27 megjegyzés:

  1. Huhh....esküszöm táncolsz az idegeimmel! :) Nos ez a rész akárcsak a többi fenomenális lett.Az elején jól rám ilyesztettél de megnyogodtam mikor kiderült hogy csak egy álom. :D Tetszett ahogy Jade Lukekal beszélget és az azutáni jelenet felrobbantotta bennem az adrenlint! Az a pasi haljon meg esküszöm kegyes lennék hozzá csak haljon meg.Elvágnám a torkát,vagy először eltöröm az összes ujját,majd karját,esetleg a bordáit vagy a tüdejét innestől nem is kellene semmit sem csinálnom hisz nem kapna már levegőt,de ha nem így akkor simán nyaktörés és kampec ;) Nos,az a rövidke autós jelenet nagyon tetszett.Tutira megyek és szerintem Zayn és Ben üldözte a kocsist! Bár lehettek volna kicsit finobabbak Jade-del. :( Szegény hogy megüthette magát mikor kirántották a kocsiból szegényt. :/ A kérdésedre a válasz nem olyan egyszerű.Sokat gondolkkodtam rajta kit/mit válasszak de végül döntöttem.Kedvenc íróim: Cassandra Clare-Csontváros és ennek a folytatásai, van egy olyan könyv amit még nem tudtam kiolvasni de egyszerűen megtetszett, Becca Fitzpatrick-Csitt,csitt
    Szerintem csak ennyi :'D
    És neked ki a kedvenc íród/könyved??
    Imádás van!! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, örülök hogy tetszett:D Nem nevezném kegyesnek azt a halált amit lefestettél neki:'D Darren Shan- Demonata könyvek és a Vampire saga könyvek. Illetve Vavyan Fable- Belloq féle könyvei:) na meg a jégtánc. Uram atyám:D Imádás van! <3

      Törlés
  2. Sziaa!!
    Annyira jó rész volt.Még hogy nem izgalmas!!
    Az elején én is megilyedtem de gondoltam hogy csak álom.tetszett a jade luke beszélgetés.már jobban szeretem luket mint bent.;)a vége pedig nagyon izgalmas volt remélem jadenek nem esik baja.
    Hogy mi a kedven könyvem talán agatha Christie gyilkosság az Orient expresszen.imádom a detektíves könyveket bár mindent elilvasok ami megtetszik ezért nincs kedvenc íróm. És neked mi akedvenc könyved?
    Bocs a sok helyesírási hibáért:D
    Puszil Kira!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett. Darren Shan demonata könyvei és a vampire saga. Magyarul azt hiszem démon világ és vámpír sorozatnak hívjuk:D Angolul olvastam ki őket többször így nem igazán tudom a magyar nevüket. De nagyon jók:) Imádás van! <3

      Törlés
  3. Nagyon jó rész lett. Jó volt olvasni arról hogy Luke-kal a szüleiről beszélgetett. Milyen kár,hogy nem olvashatunk róluk többet és hogy nem találkozhattak Jade-del. Sajnálom Jade-t hogy ezeket kell átélnie. Még pihenni sem tud rendesen. Nagyon megijedtem amikor visszatért Luke-tól és ott volt a nappaliban valaki.Azt hittem,hogy valamelyik emberük.. de úgy látszik tévedtem. Azt hittem az a srác meghalt. Hú de ideges lettem mikor megtudtuk hogy kiaz. Reménykedtem abban hogy Jade leveri de ha még sem sikerülne neki Zayn felfigyel a neszekre és megtudja menteni Jade-t .Szegényeknek nincs egy normális napjuk sem :S És mikor odakerültem hogy Jade-t elrabolták hát az agyam megállt. Komolyan az a srác nem fél??? XD Kíváncsi vagyok hogy mitől volt olyan idegbeteg. Remélem Zayn-ék a nyomukban van . Nagyon jó rész lett hozhatnál hamarabb részt XD a péntek/szombat olyan messze :D Nekem a kedvenc könyvem hú nem tudom és inkább sorozat de abból is több van : A.O. Esther Összetört glóriák , Rachel Vincent Vérmacskák ; Katy McGarry: Feszülő húr és még Nicole Williams Zuhanás . Még rengeteg van ami megfogott.. de inkább nem foglalom itt a helyet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyugodtan írj nekem regényeket:D Örülök hogy a rész tetszett, és hát nem tudom mikor tudok még részt hozni. De majd igyekszem:) Illetve kövi részben kiderülnek a dolgok:) Imádás van! <3

      Törlés
  4. Jajj ne maaar most komolyan elraboltak jadet?
    Legyszi mondd hogy zayn uldozi oket es ez a pasas mi a francot akar? Es ki fizet neki erte es miert? Ahh ez igy nem joo nem ertek semmiiit ahhj mar
    Nagyon tetszett a luke es jade jelenet regen volt mar ilyen
    Miert ilyen elutasito zaynnal? Nem tetszik ez nekem
    Remelem jadenek nem lesz semmi baja
    A vilag egyik legnehezebb kerdeset tetted fel de komolyan nincs kedvencem de egy csomot szeretek:Cassandra Clare:vegzet ereklyei,pokoli szerkezetek, Becca Fitzpatrick: csitt csitt sorozat , Kelly Oram: Szivzurterapia strebereknek,Nicholas Sparks: az utolso dal, szerelmunk lapjai , vissza hozzad ,Agatha Christie uuu tole sokat olvastam de a kedvencek:Bubajos gyilkosok, macska a galambok kozott, az abc- gyilkossagok, joss stirling: lelektarsak, Ha megtudnad hogy szeretlek meg kellene oljelek, Simone Elkeles: tokeletes kemia, lancreakcio, vonzas szabalyai,leaving paradise, return to paradise, Wendy Higgins: angyali gonosz, angyali szovetseg, leiner laura: kestel,elfelejtettem a nevet: luxen sorozat ennyi jutott eszembe bocsi hogy ennyit irtam csak elragadtattam magam
    Es neked?
    Nagyon tetszett a resz alig varom a kovit
    Puszi
    xxManka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett. Örök kedvencem maradt Darren Shan minden könyve főleg a demonata könyvek. De a vampire saga könyvei is meghatározó elemei az életemnek ahogy annak az egyik főszereplő háttér története ami négy könyv a Larten Crepsley Saga. Vavyan Fable a példaképem lévén hogy magyar író. És ő bizony mese anyó modern változata. Tőle is imádok mindent olvasni. Mennyből a csontváz, tíz kicsi kommandós, Belloq féle könyvek, Vismajor, jégtánc, Nászjelentés, halálnak halálával. Ők ketten azok akiknek minden könyvüket imádom:) Imádás van! <3

      Törlés
  5. *.* Egy órára megnémulok ezektől a részektől és olyan vagyok mint egy hal :DD Elképesztő rész lett... De ezt tőled mát megszoktuk..^^ Az hogy Luke-ról megtudhattunk pár dolgot külön érdekes volt.. Én őszintén itt ülök e komi felett már vagy tíz perce.. De nem jönnek a szavak.. Csak egyszerűen fantasztikus rész lett..:33
    A kedvenc íróm talán Cassandra Clare és könyveit is imádom.. De szeretek szinte minden young adult könyvet..
    U.I.: Imádlak!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy ennyire tetszett! :3 Imádás van! <3

      Törlés
  6. Nem lett izgalmas? Remélem, ezt te sem gondoltad komolyan...:D
    Csodás rész lett ahogy mindig..:3 És..ahj most akkor Jadie-t elrabolták?Miezmár?:D
    Luke-ot kezdem én is egyre jobban bírni, és az egyik kedvenc jelenetem volt, az mikor Jade-el olyan jót beszélgettek:3
    Kedvenc könyv...huu...Szerintem, ha az összeset felsorolnám, akkor olyan 10 regény méretű kommentet írnék, így próbálom kiválasztani a legkedvencebb könyvem.Nehéz kérdés, de talán Rebecca Donovan-Elakadó lélegzet c. könyve méltó erre a helyre.Kedvenc írót pedig tényleg nem tudok választani, mert nagyon sokat szeretek.:D
    Siess a következővel.:)
    xx.Aurora <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igazából szerintem tényleg nem lett olyan nagyos izgalmas:D Örülök hogy tetszett azért <3 Imádás van!

      Törlés
  7. Huuuuh...nagyon durván játszassz az idegeimmel. Azt hittem már hogy Zayn meghal...ez hihetetlen jó rész volt.
    kedvenc könyvem: a holló innen tudhatod ki a kedvenc íróm. Bocsi h rövid komi lett de mennem kell suliba.
    bye love ya

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 7:27 mész csak suliba??:D Vérzik a szívem. 7:00- már buszon vagyok:( Azért örülök hogy tetszett a rész! <3 Imádás van! <3

      Törlés
  8. Ez eszmeletlen volt :D es hol van Zayn? Fantasztikus volt imadtam jujjj hihetetlen :) legyen mar kovetkezo :D !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd a kövi részben minden kiderül. Örülök hogy tetszett <3:)

      Törlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      (Bocsi! Nem tudom, mi volt az előbb, még jó. hogy másolásra kijelöltem előtte a szöveget, mert a multkor meg elszállt! Nem direkt volt!)

      Na csak ide jutok írni is. Tegnap olvastam a részt. Majdnem odaégett az vacsi miatta. :(
      Na, akkor kezdjük ezzel: "Nem túl hosszú, nem túl izgalmas, sajnálom." Tessék? Akkor Neked mi az izgalmas? Oké, hogy volt már olyan rész, amit végig idegben olvastam, de ennek a vége... Megint megszivattál a függővéggel!!! Ne legyél kishitű, ne értékeld le magad, és az írásodat sem! Nefélj, ha valami valakinek nem tetszik, azt úgyis olvashatod komiban. Pl: én: hétvégéig akarod húzni az agyam, hogy most mi van? :)
      Na de a rész! Kérem a kövit! Megőrjítettél már az elején is, amikor nem tudtam, hogy most mi van, majd kiderült, hogy csak 1 álom. Tetszett, ahogy Luke-val beszélgettek, a hiba keresés. Itt kicsit sajnáltam Zayn-t, hogy Jade olyan hirtelen ott hagyta. A végén megint kezdted pörgetni a dolgokat, most igazán kíváncsi vagyok, hogy miért is, és ki raboltatta el Jade-t. De ki nyitotta ki az ajtót? Ugye Zayn?
      Megint nagyot alkottál. Igazi hullámvasút volt ez a rész! Imádás van! Csak ne szeretnéd ennyire húzni az agyunkat! :)))
      Kedvenc író/könyv? Több is van. Szeretem az Alkonyat könyveket (pedig alap járaton utálok mindent, ami vámpíros), szeretem Denielle Steelt, tőle a kedvencem a Hullócsillagom. Brutálisan szomorú, de igaz történet, a saját fiáról. Minden tiszteletem az Övé, amiért ezt átélte, túlélte, és még le is írta. És még mostanában van pár kedvenc blogom is, amiket nagyon szeretek olvasni.
      Puszi: Klau

      Törlés
    2. Örülök neki hogy ennyire tetszett. Véleményem szerint mindenki aki ír csak a hibákat látja a szövegbe. És abból nekem van bőven, és csodálkozom hogy ezeket nem látjátok. Rettenetesen használóm a kötő szókat és a vesszőket:D Danielle Stell valóban remek író:) Viszont egy olyan történetet amit te éltél meg és fáj azt leírni valóban nehéz de ezzel dolgozod fel. Jobban átlátod, eszedbe jut mennyi mindent adott neked. Valószínűleg én ezért húzom ezt a blogot hogy minél később kelljen elkezdenem foglalkozni a másikkal. Véleményem szerint egy történet úgy születik hogy van hozzá közöd amit vagy le írsz rideg valóságként vagy ki színezed. Ez úgy született hogy szeretek lőni és érdekelnek az ilyen dolgok. A másik blog pedig majd közbe kiderül mint minden:) Puszi <3
      Ui.: Bocsánat a vacsoráért:D

      Törlés
    3. Őszinte leszek veled. Én általában 1 új részt elolvasok először folyamatosan, utána átolvasom "szelektálva", azaz kiemelve a kedvenc részeim, párbeszédeim belőle. Én a könyveket is így olvasom. Második olvasásnál már észre veszem, hogy pl. hiányzik 1 vessző, de az írásodnak/írásmódodnak/fantáziádnak köszönhetően első olvasásnál fel sem tűnik, csak darálom a részt, hogy most mi lesz?! Akkor van baj, és sajna sok ilyen blog van, hogy az első olvasásnál sem köt le a sztori sem, és így rögtön kijön az összes hiba.
      Ha jobban megnézed, azoknak a blogíróknak nincs helyesírási hibája, akiknek van 1-2-3 ember, aki átolvassa a fejezetet, és kijavítja neki, mielőtt kirak 1-1 részt. Ha jó a történet, jól írod meg, le tudod kötni az olvasódat, akkor hidd el nekem, hogy senkit nem érdekel a helyesírásod. A párbeszédek közben pedig 1-1 kötőszó amúgy is elcsúszik, ráfoghatod a szereplő stílusára! :))
      Pont ezért nem szeretem, amikor valaki kritikát kér egy bloggertől, aki erre szakosodott. Olvastam, amit Neked írtak. Van ami tetszett (pl. a menü, amit megcsináltál), de sok mindenben nem értettem vele egyet. Ne felejtsd el soha, hogy a legnagyobb kritikusod az olvasód! Aki erre szakosodott, lehet alap járaton el sem olvasná a történeted, mert Ő nem olvas +18-as részeket, vagy csak a csöpögőset szereti!
      Mi szeretjük amit, és ahogyan írsz! Szerintem ez legyen Neked a lényeg! :))
      Puszi!

      Ui: Ha nem vagy kíváncsi a véleményemre, vagy ne irkáljak Neked ennyit, nyugodtan szólj, nem haragszom meg. :))

      Törlés
    4. Természetesen kíváncsi vagyok a véleményedre! Mindegyik olvasom véleményére kíváncsi vagyok de ezzel úgy vagyok hogy szerintem valamilyen szinten elfogultak vagytok hiszen azért olvassátok mert tetszik a történet. Nem tudom ki hogy olvas történetet mert én máshogy (mint megtudtam pár baráttól). Vannak jó sztorik rossz írással és én elolvasom azokat is csak éppen nem úgy ahogy le van írva:D Tehát hogy én már rögtön átfogalmazom magamban a blogot amit olvasok ha nem tetszik az írás mód. Így nem tudom ti hogy olvassátok. De megnyugtató hogy első olvasásra nem feltűnőek annyira a hibák. Igazból azért kértem kritikát hogy tudjam egy idegen aki nem feltétlen szereti az ilyen blogokat hogy vélekedik. Bár utálom hogy az első pár részről ítélnek meg mivel azok szörnyűek lettek. Fogalmam sincs miért maradt valaki az oldalon olyan részek után. Szóval most újra írtam őket. Vagyis eddig a prológust és az első, második részt. Így már rögtön elfogadhatóbb. Illetve imádom mikor kifejted a véleményedet mivel te tényleg őszintén teszed. Nagyon örülök hogy ilyen olvasóim vannak:)) Köszönöm szépen, puszi! <3

      Törlés
  10. Oh egek! Egy perc nyugalmuk se lehet szerencsétleneknek?! :D Luke-ot annyira de annyira imádom, ahogy mindenki mást! :) Most nem vagyok bő szavú kedvemben, szóval ez nem lesz hosszú komment :/ Nagyon imádtam, siess kövivel!
    Kedvenc írom: teee Destiny! :D és J.L. Armentrout:) Csak a legjobbak<3
    Imádás van!<3
    Xx Amber

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de aranyos vagy! :D <3 Erre nem számítottam, komolyan:'D Köszönöm szépen azért:3 örülök hogy tetszett a rész! Imádás van! :3

      Törlés
  11. Te... te te! Komolyan az elején elbőgtem magam, mert azt hittem, hogy a valóságban történ meg... aztán sokkot kaptam és jól kiröhögtem magam, mikor kiderült, hogy csak álmodta :DDD
    Fantasztikus a rész, mint mindig <3
    Szegény Jade :( Most már sosem fog nyugodtan aludni?! :/
    Zaynie meg annyira édes :333
    Jó volt végre egy Luke-Jade beszélgetést is olvasni :D De amúgy csak én érzem így vagy tényleg eltávolodott Jade Ben-től? Vagyis hát.. jó hülye kérdés volt :'D De én így érzem :/ Hiányzik Ben és Jade baráti (! :'DDD) párosa is. <3 Viszont Jade és Zayn <3 És hová lett Stan és Zoe? Felszívódtak? :D Csak, mert az utolsó két részben nem voltak jelen. Amúgy a gyűrű amit Jade viselt még mindig fúrja az oldalam :) Aztán ott van az a bizonyos hétvége amit már annyira várok :3 <3
    Kedvenc író/írónő úgy nincs. Szoktam olvasni, de mindig mástól így nincs. Várj! Dehogynem, hát itt vagy te :D Mivel ezt a blogot folyamatosan olvasom és Imádom így egyértelmű :3 :D
    Imádás van <3
    XxEmy

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, azt hittem kissé egyértelműbb lesz hogy csak álom:D Örülök hogy azért tetszett. És Jade valóban eltávolodott Bentől. Nos a gyűrű hú...talán 52 részben tűnik fel. De nem tudom biztosan. Uhm ja a hétvége. Hát azt várja mindenki *bad smile*
      És nagyon szépen köszönöm <3 Imááádlak! :3 Jaj annyira jókat mosolygok az ilyeneken. Imádáááás van! <3

      Törlés
  12. Imádtaaam *-*
    Mi a kedcenc könyvem? Hát sok van. Szeretem Leiner Laurától a Bábelt, Akkor szaktísunk, Késtél, Hullócsillag. Nem tudok választani amiket eddig olvastam mind nagyon tetszett. :) ♥ Várom a kövi részt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett:) Imádás van és ma már lesz új rész

      Törlés