2018. szeptember 16., vasárnap

Mi legyen?

Nos, sajnálom.
Első sorban ez illik. Második sor...: Komolyan, mi legyen?
Tudom, szeretitek ezt a sztorit de uramisten ha átéreznétek azt amit én mikor ezt olvasom. Annyira sok hiba van benne, minden létező téren, hogy szégyellem magam miatta :D Újra írhatnám fogalmazásban legalább jobb volna, de durva logikai buktatók is vannak benne, amihez meg már a sztorit kéne átírnom ami meg már ugyebár nem ugyan az lenne. Tudom, hogy régen írtam ide bármit is, de próbálkoztam, folyton írni egy új részt, vagy valamit. Újra olvastam a blogot, már amennyit bírt az agyam és nem tudom. Szívem szerint azt látom, hogy ott rontottam el, hogy tovább írtam mert titeket érdekelt és olvasni akartátok és tini énem imádta, hogy van egy blogom ami viszonylag jó számokkal fut. De hiba volt. A második évad vége volt számomra a zárás, a rendes zárás. Szóval összességében úgy érzem, a harmadik évad hiba volt. Szimplán az elkezdése is...
Úgy érzem képtelen vagyok arra, hogy befejezést írjak neki, mert egyszer már megtettem.
Személy szerint az preferálnám, ha engedélyt kapnék rá tőletek, hogy töröljem a harmadik évad minden részét. Úgy ahogy vagy, hogyha esetleg valaki idetéved, olvassa a rendes végéig. A második évadig.
Nyilván, mondjuk fent hagyom még egy hónapig, hogy aki szeretné, újra olvassa a részeket, ahogy gondolja. Vagy netán kierőszakolok magamból egy prológust ami fájna. Szóóóval... komiban várom a kommentek által a válaszokat.
Előre kérném, hogy amennyiben még valaki olvassa a blogot, és komizni és fognak ne legyen vita a komi szekcióban. Nyugodtan lehet szidni, megértem én. Ez az első blogom, a legelső sztorim és úgy érzem minden hibát beleraktam ami kell, ezzel együtt a blog befejezése/időszakos abbahagyása/ tanácstalanság hibáit is magával hordozza.
Sajnálom még egyszer.
Imádás van!

4 megjegyzés:

 1. Heyhó Des!
  Csak azért, mert mi kérnénk...ne erőszakolj ki magadból semmit...úgy a jó ha spontán jön....Ne, nekünk akarj megfelelni úgy és azt írd ami jól esik és akinek tetszik az olvasni fogja. Ez csak akkor működik, ha annak kényelmes aki írja a történetet... Szaval, ha úgy érzed, hogy majd törlöd a harmadik évadot akkor töröld és lesz így kerek egész a sztori...de csak azért ne fejezdbe úgy a harmadik évadot, hogy fáj..., hogy rossz érzés...mert kértük/kérték... Nagyon szépen köszönünk Mindent!
  Imádás van! <3

  VálaszTörlés
 2. Szia.
  Megmondom őszinten Hétfön találtam a blogodat és imádtam.
  Nagyon szeretem ezt az egéssz fellepitést. A karaktereket is bar azt nagyon sajnalom hogy a bandábol csam Zayn teljesedik ki teljesen.
  Imádtam az egészet, feg a fafint reszeket amikkor nem számitasz semmi kijutra megis lessz egy.
  Nagyon sajnálom hogy neked már nem megy hogy ezt be fejezd. Remek egy történet, imádtam volna ha a vegén meg menekülnek és mindenki megtalálja a helyét a 2 vén is megállapodna. A kis Zöld uborkánk is felnőne és persze Jadek is ősszeházasodtak volna.
  Köszönöm hogy ezt az 1 hetemet be aranyoztad nekem. Imadtam az egészet.

  VálaszTörlés
 3. Sziaa!! Oszinten mondom en es a noverem (16,18evesek vagyunk) es imadjuk. Nem tudod elkepzelni hanyszor olvastuk vegig. Mi semmi hibat nem talaltunk, ez az egesz igy tokeletes. Mindig neztuk hogy jelentkezel e, mindig csalodtunk, most varom a vonatot de mindig mikor van idom olvasgatok bele bele, mert mar kivulrol tudom de iszonyat jo. Es szerintem egy prologust tehetnel, hogy tudjuk mi tortenik veluk ez utan. Lehet eroltetned de akkor letudnad zarni teljesen, imadkozom azert titokban hogy hatha elkap az ihlet es folytatod de szerintem ez mar csak alom marad. Tudnod kell hogy mi tenyleg imadtuk, es imadjuk...erzem hogy meg brutal sokszor elolvassuk majd!!! 💗 Koszonjuk!

  VálaszTörlés
 4. Szia. Vagy ezerszer végig olvastam a boldog. A"durva logikai buktatók" szerintem nem olyan nagy problémák, a filmekben is sokszor találkozunk olyanokkal. Megértem, hogy mikor újra olvasol egy-egy részt, az neked fura vagy rossznak tűnik, de biztosíthatlak róla hogy csak te látod így. Az ember magával a legkritikusabb. Nagyon sokan szeretik a történeted (még Wattpadon is találkoztam vele, amihez persze oda írták, hogy nem saját történet ). Imádom Jade stílusát, imádom azt, hogy Zayn és ő mennyire oda vannak egymásért. Az utolsó rész amit kiraktál, az is tele van izgalommal hiába rövid. Hatalmas tehetséged van. Egy kibaszott (már elnézést a csunya beszédért) jó történtetet hoztál össze ami tényleg megérdemelne egy befejezést. Az hogy happy end vagy esetleg sokkolo vége lesz az mind1. Én szurkolok neked!

  VálaszTörlés