2015. április 7., kedd

Második Évad: Harmincnegyedik Rész

-Nem izgulok- sóhajt fel kellemetlenül Zoe.
-Fura, én sem- felelem lazán míg az épület felé sétálunk.
-Nincs is okotok izgulni- feleli kedves hangon Stan.
-Leszámítva hogy ketten mennek be egy ellenséges területre ami tele van fegyveres macsó legényekkel akik ki akarnak majd próbálni titeket míg ti megkerestek egy alig fürdő szoba méretű helyiséget- veti közbe Dave.
-Nem segítesz a helyzeten Mr.pesszimista- kuncog fel Zoe.
-Osztom Zoe véleményét- sóhajt fel Zayn.
-Mr.Realista- hördül fel élesen Dave.
-Egyre szarabb leszel Dave, már ide se tudsz betörni és ezt is a nőknek kell elintézni- sóhajtok fel mosolyogva. Hallom mindenki nevetést de mégis legélesebben Zoe-t lévén hogy duplán hallhatom.
-Egy perverz sörhasút nem tudtál magadról leszedni- dörren fel sértetten.
-Touché- nevetek fel halkan.
-Na jó, mindjárt az ajtónál vagyunk- feleli unottan Zoe és fogalmam sincs miért de mindenki elhallgat. Öt méterre vagyunk az ajtótól mikor körbe vezetem a tekintetem de pár lézengő emberen kívül nem látok senkit. Zoe erőteljesen kopog négyet a vas ajtón mire az rögtön ki nyílik.
-Nahát hölgyeim- dörren fel egy ősz hajó mogorva férfi- Gondolom maguk azok akik késtek hat percet- feleli az órájára nézve.
-Gondolom- vágja vissza sértetten Zoe majd kitárul előttünk az ajtó.
-Goerge! Vidd már el a kurvákat Patrickhoz!- ordítja el magát amint becsukódik az ajtó.
-Haver- fordulok hátra sértetten.
-Ne haverozz nekem ha nem akarsz eggyel több menetet- mordul rám mire észbe kapva felemelem magam elé megadóan a kezeimet.
-Ősz hajú, főbejárat. Elvárom hogy halott legyen- mondom halkan míg egy másik férfi felé sétálunk aki sejtéseim szerint Goerge.
-Kérésed számunkra parancs- nevet fel Luke.
-Hol van a főnök?- fordul vissza Goerge és már most tudom hogy nem az esze miatt van a szervezetben mégis tapsot érdemelne amiért megkönnyíti a dolgunkat.
-A vezérlő szobában. Láttak pár embert kint ólálkodni- feleli egyszerűen és lehuppan egy székbe.
-Változik a terv- hadarjuk egyszerre Zoeval és nem kell egymásra sem néznünk hogy tudjuk, mostantól mindenkit megölünk a közelünkben. Előre lendül az ősz férfi felé én pedig Goerge bordái közé szúrom könyökömet.
-Tűnjetek el onnan, lehet hogy mennek- hadarom és már át is lépek a halott Goerge felett.
-Enyém a jobb- szól nekem oda Zoe.
-Kizárásos alapon enyém a bal- mordulok fel és meg is indulunk két irányba.
-Oké, most már én izgulok- morog Ben mikor halkan puffannak körülöttem a testek.
-Lehet hogy van egy kis baj- kezd el cincogni Zoe.
-Mi?!- kérdezi rögtön Stan míg én befordulok egy sarkon de szinte azon nyomban golyó zápor követi útvonalamat. Olyan gyorsan fordulok vissza hogy szinte elesek.
-Riadóztattak- mondja azon a tipikus elbasztam de szeretlek hangon.
-Zayn még él? Csak mert hogy Jade-nél lövés hangok és még meg sem mukkant- hadar Dave.
-Élek- feleli halkan és a szívem össze szorul. Valóban nem kérdezett még semmit.
-Jade, menekülj. Túl sokan vannak- hadarja Zoe és hallom ahogy fut.
-Dave keress már egy bejáratot. A csatorna is jó bassza meg- dörren fel Stan. Nem próbálkozom leölni a fegyveres embereket a folyosó végén csak vissza fele kezdek futni.
-Baszdmeg- nyögök fel a fegyver csövek láttán. A kakas kattan, a ravaszt meghúzzák és a golyó repül.
-Mi tö..- eddig jut Luke de félbe szakítja a felém záporozó golyók hangja. Oldalra vetődöm, be az ajtón. Combomban szélébe éles fájdalom nyilall. Pár másodperc kell mire már csak pulzáló lesz. Lenézek és látom a vért- Baszki, baszki, baszki- hajtogatom magamnak sziszegve míg elbicegek a szobában lévő íróasztalig majd felállok rá.
-Mi a fasz van?!- kérdezi Dave félős hangon. Kezemmel a szellőző rácsát feszegetem, kissé meghajlik majd pattan a csavar és feltárul előttem az apró zug. Bent lerakom a fém lápot, megtámaszkodom majd ugrok egyet amitől össze szorított fogakkal nyögök egyet. Beküzdöm magam majd amilyen gyorsan tudom, párás szemmel vissza rakom a szellőző ajtaját.
-Kint vagyok- lihegi Zoe- Uhm, nem tudom melyik kapu, itt van egy kurva nagy diófa- nyög fel.
-Mássz a fára, itt vagyok. Látlak- feleli feszült hangszínen Zayn én pedig csak elfekszem a fémen. Szívem hevesen ver és nem értem miért nem beszél velem. Miért nem szól hozzám?! Hallom a halk tanakodást kintről és előrébb kezdek mászni. Érzem ahogy a véremmel jelölöm az utamat de befordulok az első kanyarnál.
 Tovább fekszem és szaporán veszem a levegőt. Ha benéznek is itt már nem láthatnak meg. És azt is kétlem hogy erre a szűk kis helyre beférnének.
-Jade..- az ajtó kicsapódik a szobában. Össze rezzenek, fejemet a hideg, piszkos fémre hajtom. Légzésemet lelassítom , szemem behunyom.
-Hova a faszba ment?!- csattan fel egy mély hang. Pár idegtépő másodperc majd meghallom nyikordulni a fémet- Búj elő! Nem bántunk!-ordít be ugyan az a hang. Amennyire lehetséges össze húzom magam és nem zavar a combomban lévő fájdalom sem mozdulatom végre hajtásához. A fegyver felharsog, a golyó vissza pattog a kemény acélról és felnyüszítek ahogy pár el is talál.
-Zoe, te hol jöttél ki?!- kérdezi hadarva Ben.
-Az ajtón baszdmeg!- csattan fel mérgesen.
-Jade hol vagy?- kérdezi halkan, feszült hangszínen Zayn. Nem válaszolok, még nem tudok. Tudom hogy hallgatóznak és inkább kussolok.
-Jade!- harsogja Ben.
-Lehet nem tud válaszolni a helyzet miatt- szól közbe haragosan Luke. Végre...az ész.
-Valahol ki kell jönnie ha még él. Eléggé vérzik. Őrizzétek az ajtókat- kiállt ki az embereinek mire megforgatom a szemem.
-Ben- morog fel Zayn embertelen hangon.
-Mi az hogy vérzel?!- akad ki Ben.
-Ennyi, leszarom- csattan fel Zayn- Bemegyek- hadarja el.
-A szellőzőben vagyok. Maradhatsz a seggeden- felelem érzelmek nélkül mikor már biztosra veszem hogy nem fognak meghallani. Néma csend lesz én pedig sóhajtva kinyújtózom és veszek egy mély levegőt- Mekkora az a dió fa?- kérdezem alig egy perc elteltével.
-Nem elég magas ahhoz hogy a tetőről rá ugorj- feleli halkan Zoe.
-Miért vé...-kezd bele Zayn de közbe vág Ben.
-Meglőttek?
-Szánalmas vagy- nyögök fel.
-Jade meglö...
-Csak baszd meg magad jó?!- dörrenek fel élesen- Ha te arra vered a faszod hogy nehezíted a kapcsolatunkat akkor menj pszichológushoz Ben- mondom éllel a hangomban.
-Bemegyek érted- feleli halkan Zayn nem tiltakozva.
-Megoldom- vágom rá rögtön. Hangom tele van gyűlölettel. De csak és kizárólag Ben felé irányuló gyűlölettel. Elkezdek mászni de egy dolgon jár az eszem. Sejtéseim szerint Ben közölte Zaynnak hogy ne nagyon szóljon hozzám. Miért jó ez?! Miért van erre szükség?! Egyszerűen nem látom a logikát ebben. És Zayn miért engedelmeskedik neki?! Csúszok...miért csúszok?! Halkan puffanok és nyögök mikor a meredek rész végén megállít a szintén fém lemez.
-Meglőttek?- kérdezik újra, halkan Stan...Nem akarok válaszolni. Pánik lenne.
-Jade- morog fel Zayn.
-Csak súrolt- felelem halkan.
-Mennyire súlyos?- kérdezi rögtön Ben.
-Mintha nem szarnád telibe. Neked annyi a fontos hogy kinyissam a kurva ajtókat- válaszolok csípőse és hallom ahogy tippem szerint Luke élesen beszívja a levegőt.
-Csak gyere ki, ezt most lefújjuk- feleli érzelem mentes hangon.
-Most azt várod hogy azt mondjam milyen nagy lelkű vagy?!- nevetek fel keservesen.
-Nem várom- adja rögtön a válaszát.
-Kurvára nem értem a logikádat- dörmögöm míg hasra fordulok és előre kezdek araszolni könyökeimmel- Azt se hogy Zayn miért engedelmeskedik neked. Azt sem mi a faszom történ a bátyámmal de majd ha kijutok megsiratom az emlékét- felelem halkan
-Jade- mordul fel Luke.
-Mit Jade?! Azt ne mond hogy te nem látod hogy itt mindenki megváltozott- csattanok fel jobbra fordulva.
-Négy év so...
-Felejtsétek már el a kurva négy évet- hördülök fel- Az nem indok arra hogy mindenki egy seggfej legyen.
-Nehéz volt- feleli Luke.
-Ezért vitát akartok köztem és Zayn között szítani?- nevetek fel újra keservesen. Felülök amint a járat kiszélesedik. Meleg és fülledt a levegő itt bent és nem érzek semmilyen levegő mozgást. Már pedig a szellőző járatokban sejtéseim szerint kéne.
-Ha beszélne hozzád bepánikolnál- feleli Ben.
-Hogy mi?!- kérdezem sipítva magam elé meredve.
-Tényleg így van- szólal meg halkan Zayn- Csak gondolj bele Jadey...én csak azt akarom hogy több esélyed legyen. Tudod hogy szeretlek- folytatja rögtön és szívem össze szorul. Tény hogy sokszor aggódom és félek hogy nem ér el hozzám de...de ha nem beszél akkor csak csinálom. Szememet lehunyom és sóhajtok egyet. Igazuk van.
-Indulj arra amerre a levegő is megy- adja a tanácsot pár perc múlva Zayn.
-Nem mozog semmi, egy apró fuvallat sincs- mondom kétségbe esetten és elnyílik a szemem rájővén tényleg csak pánikot kelt bennem.
-Kell lennie- vág közbe Ben.
-Komolyan mondom hogy nincs- mondom megszilárdítva hangomat.
-Akkor is menj- feleli Luke én pedig felnézek a meredekebb kicsi folyosóra.
-Felfele vagy lefele?- kérdezem még mindig kelletlenül méregetve.
-Felfele- vágja rá rögtön Ben.
-Uhm- nyögök fel majd mégis elkezdek mászni. Lábaimmal kitámasztom magam és szemem könnybe lábad de feljutok.
-Mennyire vérzel?- kérdezi Dave mire magam mögé nézek.
-Mondjuk úgy hogy tudom hol jártam és hol nem...- nyögök fel a sok vér láttán.
-Van róla sejtésed hol lehetsz?- kérdezi Zoe.
-Nincs- felelem pár másodperc hallgatózás után. Tovább kezdek mászni és reménytelenül le ejtem vállaimat mikor meglátom az újabb emelkedőt. Csak a kezeimmel dolgozok és tény hogy kis híján leszakadnak de feljutok minimális fájdalommal. Tovább araszolok mikor egy kereszteződésben megállok. Tompa fejfájás...
-Légmozgás- felelem halkan.
-Menj a felé é...
-Fáj a fejem- vágok közben és elkezdek mászni minél messzebb.
-Beszélj, beszélj végig- hadarja kétségbe esetten Zayn.
-Kurvára nem tudok miről beszélni- felelem rezzenéstelen hangon- Jézusom!- sikítok fel mikor megint csúszni kezdek. Kezemmel próbálok megkapaszkodni de már rég lefele száguldom. Erősen Csapodok neki a falnak és felordítok a fájdalomtól. Heves légzéssel fekszem a kis helyen a könnyeimet nyeldesve. A fájdalom lassan enyhül majd kizárom és akkor hallom meg a szólongatást a fülembe.
-Jól vagyok- préselem ki fáradtan a fogaim között- Csak lecsúsztam és a lábam- mondom felszisszenve lenézve a vértócsára. Fáradtan ejtem vissza a fejem a hideg szellőző aljára.
-Kelj fel és mássz- dörren rám Luke.
-Álmosodom, fáj a fejem, fáj a lábam és homályos a látásom- felelem halkan, vontatottan és lehunyom a szemem.
-Tuti altatógáz- szisszen fel Ben.
-Most hogy a faszba menjünk be érte?!- csattan fel Zayn.
-Nem tudsz maszk nélkül..-mondja kétségbe esve Dave.
-Srácok, majd kijutok- felelem lazán.
-Jade ne aludj el!- ordít fel Zayn mire szemöldököm össze ráncolom.
-Altatógáz Zayn. Hogy a picsába ne aludjak el?!- mordulok fel.
-Ne vegyél annyira levegőt- adja a tanácsot Zoe. Már épp venném mikor még inkább bent tartom.
-Kihozlak- feleli eltökélten Zayn.
-Oszd már meg velünk hogyan- csattan fel Ben.
-Menjetek haza, aztán majd meglátjuk mi lesz, egyszer úgyis felkelek- felem undorodó hangon. Nem fűlik a fogamra hogy elaltassanak, nagyon nem.
-Mássz- utasít Ben mire felnyögök mégis elkezdek mászni. Kezem néhol öccse csuklik és csak elterülök, tekintetem homályos, már az alakokat sem tudom kivenni. A légzésem nehezül, a szemem egyre nehezebb nyitva tartani. A fejem kába, azt sem tudom mit csinálok és miért.
-Nem bírom- esek össze halkan felnyögve, nem jön ki erősebb hang a torkomon. Kábán pislogok fel és a hangok össze mosódnak a fülemben- Nem értek semmit- nyögöm ki én magam még sem hallom. Talán már nem is tudok beszélni.
-Jade!- ordít fel valaki és ez az első hang ami eljut hozzám már jó néhány perce. Szívem félre dobban Zayn kétségbe esett hangjától. Hajam arcomba hullik és csak hagyom testemet elernyedni. Érzem ahogy a gáz átveszi felettem a hatalmamat, a fejem erősen lüktet, szememmel is csak a fényt érzékelem. Testemmel nem mozdulok pedig akarom hogy mozduljon. Nyögve hunyom le szememet érezvén az örvényt ami lehúz az elmém sötét részére...


Nos, remélem tetszett a rész:) Aki nem tette meg az szavazzon (jobb felső sarok) csak egy klikk és én tudni fogom hányan is vagyunk:D Illetve a komizok akik vannak olyan kis szorgosak és írnak pár sort nekem <3 írják le nekem azt az élményüket- már ha van kedvük- ami a legmeghatározóbb volt az életükben eddig. Jobban szeretném ismerni az olvasóimat és mivel az antilop meg a harcipegazus is tetszett gondoltam hátha benne vagytok ebbe. Az enyém egy éjféli hintázás volt egyedül egy játszó téren szóval nem érdekel ha hülyeségnek hangzik:3 Imádás van!

Ui.: Fogalmam sincs miért fél egykor pakolom ki mostanában a részeket:'D

30 megjegyzés:

  1. Imádom.<3
    Zoe-t egyre jobban bírom. Annyira tetszik a stílusa meg úgy az egész lénye,hogy az hihetetlen. Nagyon jól megformáztad őt is és Stan-t is.;) Az az ősz hapsi nagyon nem volt szimpi már akkor sem mikor bunkón 'fogadta' a két csajt,de hát legalább megölték.:D Már azt hittem,hogy itt nem lesz semmi gikszer,de tőled mit várhatnánk?! Napsütéses tenger parton,becsapódik egy meteor.:D Na jó,ez nagyon szar hasonlat volt,de tőlem sem lehet jobbat várni.:'D Abban reménykedtem,hogy Jade is meg fog tudni lépni a szellőzőből,de az altatógáz az altató gáz. Ben tényleg tök fura lett,régebben valahogy sokkal atyáskodóbb volt,de hát mindenki változik. Remélem Zayn kihozz onnan Jadey-t.
    Az előző részhez szintén nem kommenteltem,de most írok rövid véleményt,mint mindig mikor nem komizok egy részhez.:D
    Szóval: A legjobb mondat amin kb. öt percig röhögtem:Ti miért nem mehetnétek be kurvaként?! Tuti van ott buzi.:'D Ez haláli volt:'D Ez,hogy Zayn is valamilyen szinten öngyilkos akart lenni,na jó ez hülyén hangzik,hiszen nem ő ölte meg volna magát,szóval,hagyta magát megöletni,meglepett. Nem gondoltam,hogy képes lenne magát megöletni azért mert hiányzik neki Jade,mert ugye bár szereti.
    És HarciPegazus,lehet,hogy elkéstem egy csöppet,de azért,hogy tudd elolvastam a kis részt amit írtál a rész után:D
    A legmeghatározóbb élményem talán az,hogy kiköltöztünk Németországba. Rájöttem,hogy semmi sem örök,és nagyon kevés az olyan barát,akit nem gátol meg az,hogy több,mint 1000km-re van tőled,és támogat még,ha csak virtuálisan is. Nem a legjobb élményem és valószínűleg nem is lesz soha az,de valalmennyire örülök neki,hisz így közeleb jutottam az álmomhoz,miszerint Londonba fogok költözni és ügyvéd leszek.:3
    Bocsi a hosszú komiért remélem nem zavar.:D
    Ja és a díjat nagyon megérdemelted.;)<3 Gratulálok.
    Siess a kövivel.
    Xoxo.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja és elsőő komi végree.:'D<3

      Törlés
    2. Imádom hogy tőled mindig ilyen hosszú komikat kapok <3 Örülök hogy tetszett a rész:3 És hogy az előző is tetszett:D Elég nagy momentum a költözés főleg ha még másik országba is. Igazából azért volt számomra fura hogy külföldön élsz mivel minden ilyen barátom olyan kegyetlenül kezd utána magyarul beszélni:D És az álmod elég szép, sok sikert hozzá:) Legalább tudom hogy kit kéne felkeresnem ha jó ügyvédre lesz szűkségem:D Imádás van! :3

      Törlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nyuuuuu ez is nagyon jó let. Már mióta olvasom a blogod csa telefonról nem nagyon tudok szavazni. De imádtam ezt a részt is😍💙

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és köszönöm szépen:3 Imádás van! <3

      Törlés
  4. Imádtam, de pont itt abbahagyni?! :D Nekem az volt a legmeghatározóbb émlényem, hogy leszedtük a WC ajtót barátőnmmel :D Vicces volt.. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszett és igen, pont itt hagyom abba:D És az igen, gratulálok nektek:'D Imádás van:)

      Törlés
    2. Hát most jól van na..xd Ilyen is kell. :D

      Törlés
  5. Miiiiiiii????? Miért??? Miért pont itt?? Ahhh szegeny Jade remélem Zayn megtalálja a rész pedig egyszerűen tökéletes mondjuk mindig!!:)

    Hmmm...a legjobb élmények az az volt hogy az uncsitesomal játszodtam hogy bekötöttem a szemét megpörgettem és az udvarra kivittem hogy majd ő ott szépen lemegy a lépcsőn de én közbe ettem a mogyorót és ő meg elindult a lépcsőn és leesett a csovány közé és annyira röhögtünk hogy bepisilt nagyon vicces volt!XDXD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Holnap úgyis hozok új részt:) És az élményre: Aaaz oszt igen:'DDDDDD Ezen jót kacarásztam:'D

      Törlés
  6. wow istenem . nagyon jó rész lett. nem értem Bent. tényleg rengeteget változott. remélem hozol nekünk majd egy olyan részt ahol Jade és Ben végre kettesben lesznek és mindent megbeszélnek .Zoe is elég vagány csaj. csak miért mindig Jadet kell hagyni a slamasztikába? most miért nem került bajba inkább Zoe? XD na jó ez egy kicsit szemét volt. xd a francba a vége . remélem vhogy kihozzák Jadet . alig várom a következő részt. az én legmeghatározóbb élményem az volt mikor kiálltam magamért. siess a következő résszel.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen és nagyon örülök hogy tetszik:3 Na most már majd Zoe-t akarjátok itt megölni nekem:'DDD És tetszik a meghatározó élményed:3 Csak így tovább. Ne feledd, ha a szép szavak nem segítenek még mindig ott van a francia kulcs :*

      Törlés
  7. Anyám!! Hmm...te tudsz valamiit!!! :-D imádtam úúú hamar köviit!!
    Legmeghatározóbbélményem az most volt a napokban, amikor ápr.1-én a suliban fölmásztunk a padlásra, és betört a plafon..hát az halál vooolt!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:D Holnap jön a következő. Beszakadt a plafon?!:DDDDD Te jó ég:'D

      Törlés
  8. Imádtam! *.*
    Nagyon jó lett, mint mindig :3
    Legmeghatározóbb esemény az életünkben? :/ Hmm. Olyan nem nagyon volt.
    Viszont az tudom, hogy az egyik legjobb dolog az életemben a blogod. Segít kikapcsolódni elfelejtetni a mindennapi gondokat :) Köszönöm ezt a csodálatos blogot neked <3
    Jade - ne már :( valaki mentse meg :( szegény lány.
    Zayn - most legyen SuperMalik tolja be a seggét a szellőzőbe és szedje ki Jade-t :)
    Imádom <3
    Ben - no comment :/ igazából nem nagyon tudok mit mondani.
    <3
    Luke - <3
    Dave - ezt a gyereket :'D :3
    Nagyon siess a kövi résszel, mert lyukas lesz az oldalam :DDD °.° :D
    Imádás van :3
    XxEmy <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj de aranyos vagy! Igazából igyekszem naponta részeket hozni. Vagy legalább sűrűn. Csak hát ugye nekem is ott a suli, és a barátok meg a magán kikapcsolódásom pl a lövészet szóval általában 22:00-03:00 szoktam megírni a részeket és ezért még furább hogy még mindig tetszik hiszen néha már annyira szottyos vagyok hogy bealszok Laptoppal az ölemben:D Imádás van! <3

      Törlés
  9. Szia! Jó tudni, hogy ilyen későn szoktad kirakni. Mivel szünet van sokáig fenn szoktam lenni. Most már tudom mikor várhatóak a részek :D Ami a részt illeti, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Remélem nem találja meg az ellenség (azért hívom így őket mert nem tudom most hol vannak. Talán a délinél? :D) Jadet, az szar lenne. És amit nem értek, hogy Zayn, hogy nem akadt ki?? Amikor azzal a perverz hústoronnyal volt, akkor eléggé kiakadt. De most?! Vérzik, egy szellőzőben keresi a kiutat, ahol altatógáz van. Nem értem. Nekem a mostani helyzet kicsit veszélyesebbnek tűnik... :/
    Ja és Ben! :// Nem tudom mi történt vele a négy év alatt, de nekem egyre jobban az a benyomásom, hogy mindenki jobban aggódik a vészes helyzetekben Jade miatt mint a bátyja. Nem értem mi baja, de hagyja abba, mert nagyon bosszantó! Nem elég, hogy ilyen gonosz, leszarja, hogy veszélyes helyzetekbe kerül miatta, de még hercegnőnek se hívja már. Nekem a blogod olvasásakor ez elején, annyira bejött Ben. Ő volt a kedvencem! Olyan aranyos kapcsolatuk volt Jaddel, imádtam őket. :D Titkon még azt is hittem, hogy Ben befogja vallani, hogy szerelmes belé, és akkor kiderül, hogy ezért nincsen csaja, és össze jönnek és mindenki happy. Persze nem zavart, hogy végül nem így alakult, de most? Engem, ha Ben helyébe lennék, már az is zavarna, hogy más hercegnőnek hívja Jadet. Most esküszöm, hogy még Luke is jobban lányaként tekint Jadere, ami nagyon aranyos, de ez szerintem továbbra is Ben szerepe lenne. :( Most őt is jobban bírom mint per pillanat Bent...

    Ami meg engem illet :D Legmeghatározóbb élmény az életemben... Hmmm
    Mit mondjak? Az egész életem csak olyanokból áll! :D Egyszer az egyik osztálykiránduláson, fogtuk a haverjaimmal a matracomat, ráültünk, és lecsúsztunk vele a lépcsőn. :DD még ugyanezekkel a haverjaimmal bemásztunk a suli szellőzőrendszerébe :D Egyszer majdnem csókolóztam egy sráccal, úgy hogy a barátnője mellettünk aludt. :D Aztán egyszer elmentünk nyaralni a barátnőmékkel. Az nagyon jó hét volt :). Még nyáron voltam egy táborban, ahol a barátnőmmel kiszöktünk éjjel két sráccal a táborterületéről, és csak reggel jöttünk vissza :). Egyszer az unokatesóm felvett a nyakába és úgy rohantunk. Majd neki szaladtunk egy röplabdahálónak, és eldőltünk. :DD Egyszer elmentünk kenuzni a barátnőimmel. Már mentünk a vízen, eveztünk erre a mögöttem ülő lány fejbe vágott az evezővel. Kurvára fájt erre elkezdtem mondani, hogy bocsi, jaj annyira sajnálom, véletlen volt. Én meg belöktem a vízbe :D Most éppen ennyi jutott eszembe egyből, de még nagyon sok vicces élményem volt. :DD

    Imádás van, siess a kövi résszel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos nekem már holnap suli:| Szóval valószínűbb hogy holnap délután teszem fel de lehet hogy ma éjfélkörül még feldobom. Tudom hogy ez a Ben-es dolog szomorú de valahogy illusztrálni akarom hogy ez az egész helyzet a csapatot is bomlasztja. Egyébként a Keletinél vannak most:D És a meghatározó élmenyekre pedig: Woaw:'D
      Élmény lehet a barátodnak lenni:'D

      Törlés
  10. Mindig szegény Jadey kerül bajba. Hmm. De azért ez az altató gáz nem volt rossz ötlet. Bár neked az sosincs. Bent viszont én tényleg nem értem. Az előző részben (HarciPegazus) kezdtem megérteni hogy mit miért tesz, és tényleg azt hittem hogy sikerült, erre meg nem. Hát csodás. Zayn meg hallgat rá. Èrtem én hogy jót akar Jade-nek, de hát akkor is. Kikészítenek. Kikészítesz. Zoe-t egyre jobban megkedvelem. Ahogy Stant is. Nagyon jól megformáltad a karaktereket. Kis zseni.:3 Dave még mindig óriási. Mindig is az volt. Imádom:DDd<3 Mindig meg tudsz minket lepni valamivel:D Ami pedig a legjobb élményt illeti.. Hát.. I have no idea. Voltak nagyon jó, elképsztő élmények, meg ilyen 'örökkéemlékeznifogokrápillanatok' de nem tudok kiválasztani egy úgymond 'legjobbat'. Sorry:/ Ès azt is hogy az előzőhöz nem írtam. Nagyon sajnálom, tényleg. Legyél jó, és emlèkezz, hogy ha nem is tudok majd mindig írni, elolvasom, ez 1000000%, ès az is hogy imádom. Minden egyes részt. Love ya.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh babe, i love you so much!:3 Yep yep jade mindig bajba kerül. Nos ez az egész Ben-Jade-Zayn dolog majd talán rendeződni fog. Talán:3 Jaj annyira sajnállak titeket ilyenkor, mindig kiakadtok pár ilyen részen én meg már tudom hogy milyen részek jönnek ez után:'D Ördögi kacarászhatnékom lesz:3 Semmi baj ha nem mindig komizol, örülök hogy most megtetted. Imádás van!

      Törlés
  11. Ezt Te sem gondolod komolyan ugye????? Itt abbahagyni! Te nem csak a fegyvereket és a késeket szereted, de a szadistaságot is! Következő részt!!!! Most!!! Nagyon gyorsan!!! Miért teszed ezt velem? Légyszi-légyszi-légyszi! 00:01-kor már holnap van! :)))
    Nagyon szuper rész lett! Az előző kicsit pihisebb rész után most aztán felpörgetted az eseményeket! Fantáziád határtalan! Kérlek siess a kövivel!
    Legmeghatározóbb élmény? Kicsit lehet klisés, de a lányom születése. (Nem mindenki tizenéves, aki olvas. :))))) )
    Puszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban 00:01 már holnap. Terveim szerint eleve olyas körül feldobom a részt. Köszönöm szépen és örülök hogy tetszett a rész:) És wow, hát wow. Nem gondolnám hogy olvassák mások is ezt a blogot tizenéveseken kívül. Ez most így csak hirtelen Wow, de örülök neki:) Puszi!

      Törlés
    2. Akkor elárulom, hogy idén töltöm a 32-t. :)

      Törlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Szia:)
    Miééért?Miért hagytad itt abba?:c
    Tudod, hogy imádlak, de itt babahagyni..:C
    És igen megint kicseszett ugyes voltam..írok egy regeny meredtu kommentet, erre az törlődik..:c Kicsit nagyon ideges voltam:DD
    És milesz Jade-el...?:c
    Nagyon nagyon siess a kövivetkezővel:)
    UI: tudom, most nagyon nagyon rövid lett ez a komment, de még mindig ideges vagyok a regény méretű kommentem miatt:c Arghh.:C
    Lávol, Aurora <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Este felrakom az új részt. Úgy nagyon este:D Ezek a komment törlődések már engem idegesítenek:DD Imádás van! <3

      Törlés
  14. Fantasztikus amit csinálsz komolyan! Feldobod a hetköznapjaimat! Imádom Zaynt meg persze a többieket is, de Zayn a favorit <3! most különösen sokat segít a blogod hogy van ez az egész a bandával és amikor olvasom még mindíg az eredeti, teljes, igazi One Direction- nek érzem őket! Nagyon sokat segít és köszönöm ! Nagyon várom az új részt <3 :* x.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tetszik és annak is hogy ezzel feldobom a napjaidat:) Mindenki úgy érzi hogy öten vannak még mindig, talán az első ilyen lemez után fog mindenkinek leesni hogy mit is jelent ez. Ha megkérdik ki a kedvencem azt mondom Zayn és az is marad, miatta szerettem meg a bandát:D Ma este vagy holnap jön az új rész:) Imádás van! :3

      Törlés